Отидете към основна версия

8 303 29

Тези фрази работят безотказно при всеки мъж

  • фрази-
  • привличане-
  • безотказно-
  • влюбване

Мъжете обичат комплиментите точно толкова, колкото и жените

Снимка: shutterstock

Има универсален начин да погалиш мъжкото его.​ Колкото и всичко да е индивидуално - има точно 5 фрази, които които ще подлудят всеки мъж.

Мъжете обичат комплиментите точно толкова, колкото и жените. Но как да не сгрешиш и да избереш правилната фраза? Авторът на бестселърa Get the Guy разкрива кои фрази работят безотказно за всеки мъж.

"Чувствам се в безопасност с теб"

Тук всичко е елементарно: мъжете обичат да ги караме да се чувстват като рицари в блестящи доспехи. Така че, когато му кажеш, че се чувстваш добре и спокойна до него, той веднага ще усети, че точно ти си жената, която той иска да бъде близо до него.

„Виждам какъв си… дори и останалите да не го забелязват“

Замени многоточията с някое от неговите положителни качества. Няма как да не му направи впечатление, че си успяла да видиш най-добрата му страна, а не само образа, който сам се опитва да създаде.

"Какви готини кецове имаш!"

Да, кецове, дънки, риза, каквото и да е. Направи му комплимент, който ще поощри чувството му за стил. Номерът тук е следният: безсмислено е момчетата да си правят един на друг комплименти за външния си вид. Затова остава да разчитат на момичетата. А Матю Хъси е категоричен, че само един, на пръв поглед, обикновен комплимент ще разтопи сърцето му.

"Винаги ще те подкрепям"

Мъжете не са бездушни (въпреки че често твърдят и искат да вярваме, че е точно така!) Те също искат любов и грижа. И най-важното за тях е да знаят, че една жена винаги ще бъде там за тях. Каквото и да става. Затова често му казвай колко много цениш връзката ви и ще бъдеш до него, дори ако загуби всичко.

„Би ли ми помогнал с…“

Да, простата молба също е вид комплимент. Забелязала ли си как момчетата с готовност казват „разбира се“ и веднага бързат да се притекат на помощ и да помогнат? Това ги кара да се чувстват важни и полезни.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 32 гласа.

Свързани новини