Отидете към основна версия

9 950 18

След 3 неуспешни брака известен актьор тайно се ожени за студентка

  • денис куейд-
  • тайна сватба-
  • студентка-
  • награди

Денис Куейд и младата дама се запознали преди три години

Снимка: Shutterstock

Денис Куейд, който е с 39 години по-възрастен от съпругата си Лора Савой, е една от холивудските звезди, която най-малко се интересува от слухове.

Голямата разлика във възрастта не е проблем за много от холивудските звезди, а повечето от тях се кълнат в любов и не се афишират заради злите коментари.

Един от тях е Денис Куейд, който освен богата кариера има и богат любовен живот.

И днес, в седмото си десетилетие, холивудският прелъстител е смятан за чаровник, чийто хумор „допада“ на жените по целия свят, а любовният му живот е още по-интересен. 68-годишният Денис Куейд с гордост показа младата си съпруга Лора Савой, на 29 на наградите CMT в Нашвил тази седмица, доказвайки, че 39-годишната разлика на двойката няма никакво значение.

Актьорът и студентката се запознали преди три години, а година след връзката влезли в брачните води, което изненада много техни приятели. Само те и регистраторът присъствали на тайната сватба в Санта Барбара, а Денис коленичил пред Лора по време на романтично пътуване до Хавай.

„Не забелязваме разликата във възрастта. Никой никога не е означавал толкова много за мен като нея. Имаме прекрасни отношения и мога само да кажа, че любовта винаги ще намери правилния път“, коментира веднъж актьорът, като подчерта, че Лора е неговият живот.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 17 гласа.

Свързани новини