Отидете към основна версия

11 551 61

Предсказаха месеца на смъртта на Владимир Путин

  • владимир путин-
  • смърт-
  • руски окулист-
  • предсказание

"От август до края на октомври се очаква процес на оттеглянето на Путин от властта", твърди руският философ и окултист Андрей Космач

Снимка: БГНЕС

Още през август 2022 г. здравето на руския президент Владимир Путин ще започне да се влошава. Такава прогноза направи руският философ и окултист Андрей Космач в интервю с правозащитника Марк Фейгин.

Те са корифеи в областта на мунданната астрология (област в астрологията, изучаваща историческите и културните тенденции, съдбата на нациите и големите групи хора, метеорологичните условия, земетресенията и други важни световни събития).

"В Русия не се очаква преврат. От август до края на октомври се очаква процес на оттеглянето на Путин от властта. Де юре той ще остане президент, а де факто властта ще премине в ръцете на т.нар. колективен орган - Държавен съвет, който е внесен в Конституцията. След есенното затъмнение през 2023 година, пълното слънчево затъмнение, което ще се състои на 20 април 2023 и лунното затъмнение на 5 май 2023 година "жизненият път на руския президент ще завърши", твърди Космач.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 81 гласа.

Свързани новини