Отидете към основна версия

7 703 35

Мария Игнатова показа дълги крака от стара кола (СНИМКИ)

  • мария игнатова-
  • водеща-
  • блондинка-
  • кола

Водещата показа, че все още не се е отказала от стария си автомобил, който кара от 15 години

Русата водеща Мария Игнатова сподели със своите почти 50 хиляди последователи в Инстаграм, че една от най-дългогодишните ѝ връзки, на която очевидно не възнамерява скоро да сложи край, е тази с... личния ѝ автомобил. По всичко личи, че тя държи много на превозното си средство, макар да са минали цели 15 години, откакто се е сдобила с него. Привързаността с колата не ѝ е позволила да я замени с някоя по-нова и модерна машина, съответстваща на собствената ѝ популярност, пише life.dir.bg.

И макар мнозина да предполагат, че колата, за която става въпрос, най-вероятно е от онези скъпи и изящни возила, чиято мода не може току-така да отмине с времето... Само че това е грешка, тъй като говорим за малък Fiat Cinquecento, който определено не попада в списъка със скъпи и луксозни покупки.

Актрисата публикува в социалната мрежа галерия от три снимки, на които се вижда, че е спряла колата си на жълтите павета зад Руската църква в столицата и е "хваната" да излиза от нея. На кадрите блондинката е облечена в къса бяла рокля, разкриваща дългите ѝ крака, обути в черни токчета, с един от които е стъпила на земята. Стройната фигура на настоящата съпруга на Ивайло Цветков-Нойзи за сетен път предизвика възхищението на нейните почитатели, които не спестиха ласкавите си думи за визията ѝ. Неотдавна тя сподели как я поддържа, а именно с много тренировки и движение.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини