Отидете към основна версия

7 008 25

Даниел Петканов получи най-големия хейт досега

  • даниел петканов-
  • хейт-
  • коментари-
  • снимка-
  • виктория капитонова-
  • дениз хайрула-
  • ергенът

Лудия репортер се снима с Дениз и Виктория от ‘’Ергенът’’

След шумния си развод с Алекс Петканова Лудия репортер не спира да качва снимки и сторита с различни момичета. Преди време той се развихри в Милано, където щракна дупетата на няколко засукани мадами, а сега пусна кадър с две от най-скандалните участнички в риалити сензацията “Ергенът” - Дениз Хайрула и Виктория Капитонова.

Дани не уточнява къде точно се е снимал с противоречивите момичета, но фотосът бързо предизвика вълна от коментари. Въпреки че снимката има над 11, 000 лайка, последователите на Петканов никак не са доволни от новата посока, която той е предприел.

“Толкова ниско ли падна, бе, Даньо?” - го попита една от тях. “Изми ли си ръцете след снимките?” - пък запита друг от феновете на инфлуенсъра. “С тази снимка те отследвам от всичките ти профили. Не знаех, че си човек, който подкрепя насилието и насилниците. Днес го доказа.” - написа друга.

Имаше дори коментари, намекващи, че Дениз и Виктория практикуват най-древния занаят на земята. “Дани, нямаш токова пари за Виктория”, “От дясно 90 лева на час,от ляво 70 лева на час” и “Едната иска Ролекс, другата дядо над 60г може и 70г потресаващо тъжно” - бяха само част от тях.

“Това ли е примерът, който искаш да даваш на сина си? Отвратителни и пропаднали жени! Как не ги е срам да се показват навън, че и се държат все едно нищо не е станало!” - пък написа друга, визирайки коментарите на самия Дани, който заяви, че не е бил щастлив във връзката си с Алекс и е решил да я напусне, за да даде добър пример на сина си Габриел.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.

Свързани новини