Отидете към основна версия

16 278 32

Китайци разкриха ужасяващи пророчества на Ванга за Европа и САЩ

  • ванга-
  • пророчество-
  • сащ-
  • европа-
  • предсказания-
  • китай

Според анализатори от Китай, ясновидката е предсказала смъртта на европейския континент до 2037 година

Анализатори от Китай прегледаха пророчествата на легендарната българска прорицателка Ванга за съдбата на света.

Те стигнаха до извода, че предсказанията на ясновидката могат да се сбъднат в близко бъдеще и на първо място опасността заплашва Европа и САЩ, пише Блиц.

Така например отбелязаха думите на Ванга за разцепление в Съединените американски щати. В резултат на това пророчеството се потвърди и в страната се надигнаха масови протести.

„Трудно е да се повярва в много от предсказанията на Ванга, но събитията, които се случват днес в Съединените щати, ни принуждават да променим мнението си. Европейската цивилизация ще се изправи пред предизвикателство, което все още не е имала “, пише китайското издание на Sohu, цитирано от руски медии.

Думите за унищожаването на европейския континент обаче се смятат за най-страшното пророчество на Ванга. Твърди се, че известната гадателка предупреждава, че до 2037 г. Европейският съюз ще остане само с „безжизнена пустиня в резултат на изменението на климата и войните“.

Китайските анализатори предположиха, че ако анализираме сегашната ситуация в света и думите на Ванга, то все пак трябва да се вслушаме в прогнозите ѝ. През март българският вестник Факти публикува новите прогнози на Ванга. Изданието отбелязва, че тя уж е дала прогноза за 2022 г. точно преди смъртта си. Ясновидката каза, че годината ще бъде много трудна – политически сътресения очакват хората и държавите.

„Политическата ситуация ще се влоши. На мястото на организациите и съюзите, които съществуват в света, ще възникнат нови ”, казва нейната прогноза. Изданието отбелязва, че Ванга е предрекла трудни години за Русия, Украйна и Беларус. Според нея тези страни чакат промени, но те ще им бъдат от полза. Освен това Ванга предупреди, че през третото десетилетие на 21 век в Източна Европа може да се появи „славянска държава”. През 2020 г. руските медии писаха за уж сензационните предсказания на гадателката, но след това те станаха причина за спорове и дискусия. Ставаше дума за свещени дати, които, съдейки по думите на близкия кръг на ясновидката, тя нарекла „проклятието на петте двойки“. Това са две дати – 22 февруари, 22 декември. Тези дни ще бъдат повратни, казват близки до нея.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 67 гласа.

Свързани новини