Отидете към основна версия

42 169 70

Служителка на круизен кораб издаде плашещи тайни (ВИДЕО)

  • круизен кораб-
  • круиз-
  • тайна-
  • служител

Служителката споделя кои са нещата, които не виждаме на круизния кораб

Снимка: Shutterstock

Младо момичеизпозлва социалната мрежа Tik Tok, за да разкрие „зловещите тайни“, които е научила докато е работила на круизен кораб. Лорън, която работила за Carnival Cruises, обясни, че гостите виждат само забавлението на корабите. Много от тях не се и замислят за скритите стаи, в които никой обикновен посетител не би искал да попадне, пише pochivka.blitz.bg.

„Има някои шантави неща за круизните кораби, които може би искате да знаете като гости“, каза тя в свое видео в TikTok.

„Малко е зловещо. На борда има морга, има затвор“, разкрива тя.

„Когато работехме на круизен кораб видяхме истинско мъртво тяло, докато го откарват в моргата. Ясно, че беше покрито, но това нещо беше толкова зловещо, че ме накара повече да не искам да работят на круизен кораб, толкова беше смущаващо“, разказва тя.

Когато нещата на кораба излязат извън контрол или някой пътник направи нещо нередно, има затворническа килия на кораба, в която могат да бъдат арестувани хора.

Освен от тайните стаи, Лорън казва, че често се стресира от зловещите знаци на кораба. „Не знам за другите кораби, но Carnival няма палуба 13 заради суеверието, свързано с това число.“.

Коментиращи видеото ѝ потвърждават думите ѝ. „Повечето болници нямат операционна номер 13, пропуска се“, пише един от тях.

„Това с числото 13 за етаж е често срещано в бизнеса, защото те не се продават добре, същото е и със стаи номер 13“, казва друг.

„Вторият ми баща беше заключен в един от затворите на кораба, с който пътувахме“, споделя трети.

@laurentalkssmack My dog wants to chase the squirrels #cruiseship #crewmember #cruiselife #cruiseshiplife #carnival #australian ♬ original sound - lauren

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 96 гласа.

Свързани новини