Отидете към основна версия

7 290 21

Стюардеса унижи пътничка заради тоалета ѝ и изгони друга жена, застъпила се за нея (ВИДЕО)

  • стюардеса-
  • пътници-
  • облекло-
  • тоалет-
  • провокативни дрехи

Действията на стюардесата бяха силно разкритикувани от потребителите в мрежата

Стюардеса унижи пътничка на Southwest Airlines, защото не одобрила облеклото ѝ. Туристката разказа за ситуацията на страницата си в TikTok. Видеото ѝ привлече вниманието на The Sun, според което жената, застъпила се за момичето, на което стюардесата създавала проблеми, била изгонена без основателна причина от полета.

Младата американка на име Джеси разказва за случката, като показа, че е била облечена в розов корсет и карго панталони с ниска талия по време на качването си в самолета. Преди излитане стюардеса се приближила до нея и я попитала дали може да се покрие с яке или тениска. Когато пътничката отказала, служителката на авиокомпанията ѝ казала, че ще ѝ донесе тениска, обяснявайки, че някои пътници може да намерят облеклото на туристката за „провокативно“. Стюардесата ѝ казала, че облеклото ѝ разкрива твърде много, а това било "семейна компания".

Джеси обаче не искала да носи чужда дреха. Тогава друга пътничка се застъпила за нея, възмутена от това, че "стюардесата се опитва да унижи и засрами" момичето. В резултат на това жената била свалена от самолета без основателна причина, освен тази, че защитила Джеси.

„Носих повече дрехи от другите пътници! Навън беше около 38 градуса, всички бяха по шорти и потници“, оплаква се момичето във видео в TikTok.

Последователите на Джеси разкритикуваха действията на екипажа на авиокомпанията.

„В самолета си само няколко часа. Какво ги интересува всичко това?“, „Чух, че авиокомпаниите имат дрескод за служителите, но не и за пътниците“, „Просто си секси, значи ти завиждат“, пишат те в коментарите.

@maybejacy #greenscreen the world hating women ig #fyp ♬ original sound - jacy

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 18 гласа.

Свързани новини