Отидете към основна версия

32 862 147

С анален разширител на работа - опасно ли е?

  • анален разширител-
  • секс-
  • бдсм

Със сигурност не е за всеки

Снимкa: Shutterstock

Ето един интересен факт: аналните разширители се носят абсолютно незабелязано под дрехите и хората могат да ги носят навън. И на работа. Вярвате или не, носенето на бът плъг по време на работа често срещано сред хората, които обичат аналната стимулация. Причините са различни - защото им е възбуждащо, защото тренират за анално проникване или защото така им е наредено като част от силова BDSM игра... само те си знаят!

Безопасно ли е обаче да носите анален плъг на работа? И ако решите да опитате, има ли нещо, което трябва да знаете?

Първо, със сигурност не е за всеки. Не всички хора биха се чувствали комфортно с мисълта, че имат нещо в дупето си цял ден. Но тези, които харесват аналната игра, могат да намерят идеята за вълнуваща.

Важно е да знаете, че не всички тапи са удобни за дълго носене, поради формата си. Болката от продължителното носене на неподходящ плъг не е за подценяване, точно както и носенето на нови обувки - може да е много красив, но ако не е направен за това, на следващия ден дискомфортът ще ни развали кефа.

Има анални разширители с два вида широка основа - кръгла и като лодка. Кръглата е за кратко носене, понеже опира в бузите на дупето и с нея не е удобно да се седи или ходи много дълго време. Лодковидната прилича на усмивка и идеално пасва между бузките на дупето, като по този начин не убива и позволява на носещия да остави разширителя повече време, пише sexwell.bg.

Безопасно ли е да се носи цял ден?

Има много хора, които носят анални разширители, привидно без негативни последици. Въпреки това, само защото много хора го правят и твърдят, че нямат проблеми, не означава, че е добре за всички. Напротив, носенето на анални плъгове за дълъг период от време може да бъде опасно според д-р Джордж Форган-Смит, австралийски лекар, приятелски настроен към кинковете и БДСМ практиките.

Д-р Форган-Смит смята, че носенето на анална тапа за повече от 20-30 минути забавя кръвния поток в ректума поради постоянното разтягане на сфинктера. В резултат на това, дългосрочно носещите тапи могат да получат язва на ануса и ректума. И тъй като първите няколко сантиметра вътре в ректума нямат рецептори за болка, носенето на плъг на работа в продължение на много часове може да причини увреждане, без да го усетите.

Така че може да е разумно да обмислите това предварително или да намерите тапа, която има по-малко вратле, като тази. При всички положения започнете първо у дома, за половин-един час и вижте как ще се чувствате. Можете да прогресирате със своята игра постепенно.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 109 гласа.

Свързани новини