Отидете към основна версия

6 567 11

Албена Вулева съчувства на Сашка Васева

  • сашка васева-
  • албена вулева-
  • операция-
  • съчувствие-
  • водеща-
  • певица

Журналистката изрази своето съпричастие към трудностите на Сашка Васева

Появата на Сашка Васева в национален ефир след животоспасяващата операция в Германия и сърцераздирателната ѝ изповед за кошмара, пред който минава през последните няколко месеца, успя да докосне българския народ и да получи съжаление дори от тези, които в продължение на години не спираха да я хулят, пише Шоу Блиц.

Сигнално жълтата журналистка Албена Вулева, която е омаскарявала не една или две звезди в едноименното си предаване, също показа сърце в тази ситуация, а драмата на Сашка я накара да се разчувства.

"Колко тъжно...Здравето е най-важно! Сашка е много добър човек, пожелавам ѝ да се оправи бързо и да се върне към предишното си излъчване. Не заслужава да изглежда така тъжно...", написа Вулева в социалните мрежи.

Сашка мина през животоспасяваща операция за отстранява на тумор в мозъка. След дългите и сложни интервенции тя не губи надежда, че един ден ще прогледне и моли хората да я канят по участия, защото музиката е нейния живот. Преди броени дни се качи на сцената на "Пирин фолк", а цялата зала бе на крака по време на нейното изпълнение. Съдбата на Сашка не оставя бездушни дори най-големите ѝ душмани.

Тези, които наистина познават Сашка, споделят за нея, че е прекрасен човек и по никакъв начин не заслужава да страда толкова много. Всички се молят, че ще се случи чудо и тя ще е отново предишната лъчезарна жена, която сме свикнали да виждаме от малкия екран.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.

Свързани новини