Отидете към основна версия

27 900 18

Венелин Петков и Николета Маданска са разделени?

  • николета маданска-
  • венелин петков-
  • разделени-
  • снимки-
  • социална мрежа

Маданска е изтрила от профила си в мрежата семейни снимки с Петков

Нещо странно става във връзката на Венелин Петков с майката на двете му деца – Николета Маданска. От седмици спортната журналистка непрекъснато прави включвания в социалните мрежи не от семейния дом в Бистрица, а от Лозен. Бивши колеги на телевизионерите, които са свидетели на зараждането на любовта им в bTV, вече се питат дали Венелин и Николета все още са заедно.

Венелин Петков е от хората, които не са много активни в социалните мрежи. Той пуска снимки в Instagram от дъжд на вятър, а във Facebook обикновено коментира актуални политически събития, избягвайки темите, свързани с личния си живот. За сметка на това обаче майката на синовете му – Николета Маданска, описва в подробности ежедневието си с двете невръстни момчета – бебето Михаил, което още няма годинка, и батко му Йоан, който скоро трябва да стане на две.

Спортната журналистка редовно отбелязва точно къде се намира с децата си и в последно време прави впечатление, че мястото не е Бистрица както преди. Излязлата в майничнство водеща от bTV най-често прави включвания от Лозен и никога от дома на Венелин. Това буди сериозни съмнения, че двойката не живее заедно.

Подозренията за раздяла се подхранват и от факта, че Николета е спряла да следва в Instagram своята официална половинка. Наистина, Венелин продължава да я следва, но предвид неговата слаба активност в социалните мрежи това едва ли може да се смята за показател, пише "Уикенд". Маданска е изтрила от профила си в мрежата единствените семейни снимки с Петков, които досега е публикувала.

Известно е, че заради подбуди, които повечето хора трудно могат да си представят, двойката избягва да показва общи фотоси в публичното пространство. Николета и Венелин винаги са се държали пред хората така, като че ли не са семейство. Малко след като се роди първият им син обаче, щастливата майка публикува в Instagram две снимки с бебето и неговия татко.

Това стана на Коледа 2020 година. Тогава за първи път и бившият директор на новините в bTV публикува семейните снимки в своя профил в мрежата. В същото време водещата никога не е проявявала такава дискретност спрямо другите си близки, включително родителите си Това навежда на мисълта, че е обвила връзката си в мистерия не по собствено желание, а заради Петков.

Всички промени в поведението на Маданска в социалните мрежи карат много хора да подозират, че с Венелин сас е разделели. Към момента липсва официална информация за това от страна на двойката, но знаците, които биха могли да издават такава раздяла, са твърде много, за да бъдат пренебрегнати.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 39 гласа.

Свързани новини