Отидете към основна версия

7 014 14

Вижте новите Мис и Мистър Враца

  • мис-
  • мистър-
  • враца-
  • конкурс за красота

21-годишната Калина Андрианова и 18-годишният Мартин Тодоров

През уикенда в хотелски комплекс “Чайка” във Враца бяха избрани най-красиви модели за годината, съобщи организаторът на събитието Иво Йосифов.

Конкурсът “Мис и мистър Враца 2022” е кръг от веригата “Мис и Мистър Северозападна България 2022” и най-престижния конкурс за красота “Мис България”, който предстои да се проведе през месец ноември.

В модната надпревара се включиха 12 момичета и момчета от Враца и областта, които дефилираха пред гостите в три кръга: ежедневни визии, плажно облекло и официални тоалети, пише bulnews.bg.

Новите “Мис и Мистър Враца” са 21-годишната Калина Андрианова и 18-годишният Мартин Тодоров. И двамата демонстрираха перфектни мерки и сценично поведение.

Калина е модел на агенцията на Северозапада от 4 години и има множество участия в регионални и национални конкурси и модни събития. Танцува латино танци и модерен балет. Завършила е средно си образование със специалност - хореография.

Мартин учи в Профилираната природо-математическа гимназия "Академик Иван Ценов". Професионалният плувец е от най-новите лица на XMG и от няколко години е запален по фитнеса.

Втори се класираха 19-годишната Еви Савова и 22-годишният Александър Александров. Третото място заеха Борислава Иванова на 18 и Георги Нешев на 25 години.

Победителите бяха наградени от топ моделите на “X Model Group“ Нелина Николова - „Мис Северозападна България 2021” и Наталия Георгиева – “Мис Монтана 2021”.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.

Свързани новини