Отидете към основна версия

7 030 19

Сравниха Антония Петрова с Джослин Уайлдщайн (СНИМКИ)

  • антония петрова - батинкова-
  • жената котка-
  • корекции на лицето

Потребителите в мрежата се шокираха от новата външност на Батинкова

Името Джослин Уайлдщайн може да не ви говори нищо, но със сигурност сте виждали поне един път нейни снимки в интернет. Тя стана известна с прозвището "Жената котка", заради желанието ѝ да има очи на котка. Колко са успешни резултатите, сами може да прецените, но едно ТВ участие на Антония Петрова-Батинкова провокира много, много въпроси, пише каналът Vbox7.

Бившата Мис България бе гост в сутрешния блок на NOVA, където бе в качеството си на икономист и юрист, коментиращ политическата ситуация в страната. Не коментарите или поведението провокираха интернет троловете, а визията на Батинкова.

Във Facebook потребители сравниха миската с Жената котка, а други бяха силно шокирани от новата външност на Батинкова. "Какво се случва с лицето на тази жена?", питат се бесни потребители, които припомнят, че Батинкова стана известна с прозвището "Тоца" и "Крокодил", когато навлезе в светските среди.

Ние не виждаме голяма прилика между двете жени, но Антония Петрова трябва спешно да си смени гримьора и фризьора, както още пишат в нета. Дори е належащо!

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.

Свързани новини