Отидете към основна версия

3 657 6

Хайди Клум иска отново да бъде майка на 49 г.

  • хайди клум-
  • модел-
  • възраст-
  • майка-
  • бебе-
  • бременна

Макар да се готви да навърши 50 г. Хайди не изключва възможността отново да роди бебе

Снимка: БГНЕС/ EPA

Тя е зашеметяваща жена и майка на четири деца, но явно, че на амбициозната и мечтателна Хайди Клум не ѝ е достатъчно - тя е готова да роди отново. Докато децата ѝ растат, 49-годишната Хайди обмисля да направи съпруга си, 33-годишният Том Каулиц, баща за първи път, пише life.dir.bg.

Хайди се омъжи за рок звездата през 2019 г., което го направи втори баща на семейството ѝ от четири деца.

Британската телевизионна водеща Улрика Йонсон заклейми снимките, като каза: "Хайди Клум не е първата и няма да е последната, тъй като кара мнозина да се чувстват неловко, като позира по бельо със също толкова оскъдно облечената си 18-годишна дъщеря Лени".

"Хайди се присъединява към поредица от майки модели и знаменитости, които са взели стратегическо решение да изложат своите момичета - Синди Крауфорд го направи с Каs, възхитителната Кейт Мос позира с дъщеря си модел Лила, Йоланда Хадид обича да показва Джиджи и Бела и дори Гуини е известно, че парадира с любимата си Епъл", пише "Daily Mirror".

Въпреки това, уверената Хайди отхвърли критиките за кадрите на майка и дъщеря по бельо. В едно интервю тя каза: "Виждам колко ѝ е комфортно с мен. Няма никакви притеснения относно тялото си или нас. По време на снимките, ние бяхме по бельо и танцувахме из студиото".

Тя добави: "Това ме кара да се гордея. Чувствам, че тя наистина е здраво стъпила на земята и се чувства уверена в себе си".

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.

Свързани новини