Отидете към основна версия

9 441 5

Мани от "Игри на волята" открехна завесата с разкрития за живота си

  • мани-
  • мануела тонева-
  • игри на волята-
  • риалити

Русото миньонче разказа интересни подробности за живота след риалити формата и отношенията си с участниците от трети сезон

Вече сме на броени дни от финала в "Игри на волята", в които и този сезон не мина без стратегии, приятелства и разочарования. В петък най-приключенското шоу неочаквано напусна един от фаворитите сред мъжете - Димитър Лефтеров. Това доведе до ожесточени коментари и задълбочаване на стратегиите. Един срещу друг се изправиха двамата верни приятели Митко и Гого... Митко загуби, но...в последните си думи на Арената Гого се закани да отмъсти на "двете змии" - Джаферович и Мани за загубата на близкия си човек.

Той беше категоричен, че заедно с Фифо ще отмъстят за загубата. Ексклузивно този уикенд Мани реши да предизвика своите последователи с най-горещите въпроси и всичко, което интересува феновете в опцията на Instragram за сторита и отговори на най-пиперливите въпроси, пише Дарик.

Сред въпросите бяха как е стигнала дотук, какви са взаимотношенията ѝ с останалите играчи и безспорно най-задаваният въпрос - Какво се случва между нея и Митко?! И русото изкушение беше докрай откровена. Тя разкри любопитни детайли относно участието си в предаването и към днешна дата какви са отношенията ѝ с участниците.

Ето какво разказа тя:

За стратегиите и играта:

На въпрос за отношенията ѝ с Гого към днешна дата и дали сега, гледайки епизодите той би трябвало да я разбере, тя отговори категорично, че не са били в лоши отношения. Нито в играта, нито след това.

"Просто играехме в различни коалиции, бяхме един срещу друг и всеки правеше това, което е най-добро за себе си. Аз разбирам неговата гледна точка и той моята. Няма драма, в добри отношения сме", подчерта тя.



На снимки в Instagram тя показва перфектно изваяно тяло, което опредено впечатлява със завидни форми и релеф. „Красота и сексапил“, „Уникална си“, „Супер тяло, Мани“ - са сред коментарите под постовете на атрактивната млада жена.

Дали ще стигне до финала на тазгодишната ожесточена надпревара, предстои да видим.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.

Свързани новини