Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 15:29 9 406 5

Мани от "Игри на волята" открехна завесата с разкрития за живота си

  • мани-
  • мануела тонева-
  • игри на волята-
  • риалити

Русото миньонче разказа интересни подробности за живота след риалити формата и отношенията си с участниците от трети сезон

Вече сме на броени дни от финала в "Игри на волята", в които и този сезон не мина без стратегии, приятелства и разочарования. В петък най-приключенското шоу неочаквано напусна един от фаворитите сред мъжете - Димитър Лефтеров. Това доведе до ожесточени коментари и задълбочаване на стратегиите. Един срещу друг се изправиха двамата верни приятели Митко и Гого... Митко загуби, но...в последните си думи на Арената Гого се закани да отмъсти на "двете змии" - Джаферович и Мани за загубата на близкия си човек.

Той беше категоричен, че заедно с Фифо ще отмъстят за загубата. Ексклузивно този уикенд Мани реши да предизвика своите последователи с най-горещите въпроси и всичко, което интересува феновете в опцията на Instragram за сторита и отговори на най-пиперливите въпроси, пише Дарик.

Сред въпросите бяха как е стигнала дотук, какви са взаимотношенията ѝ с останалите играчи и безспорно най-задаваният въпрос - Какво се случва между нея и Митко?! И русото изкушение беше докрай откровена. Тя разкри любопитни детайли относно участието си в предаването и към днешна дата какви са отношенията ѝ с участниците.

Ето какво разказа тя:

За стратегиите и играта:

На въпрос за отношенията ѝ с Гого към днешна дата и дали сега, гледайки епизодите той би трябвало да я разбере, тя отговори категорично, че не са били в лоши отношения. Нито в играта, нито след това.

"Просто играехме в различни коалиции, бяхме един срещу друг и всеки правеше това, което е най-добро за себе си. Аз разбирам неговата гледна точка и той моята. Няма драма, в добри отношения сме", подчерта тя.



На въпрос какви са отношенията ѝ с Алекса и Виктория в момента, тя беше лаконична - "Това, което се е случило в „Игрите“ си остава в "Игрите". Извън тях с Алекса сме в добри отношения. Няколко пъти сме се виждали - забавляваме се, купонясваме заедно. С Вики нямаме никакви отношения. С нея не сме се засичали след „Игрите“. Смятам, че сме различни хора - нямаме много допирни точки, но нищо лошо.

А за отношенията на "Светата торица" - Фейгин и Илиян е ясно. На това запитване тя просто написа - прекрасни. Тримата често прекарват времето си заедно. Наскоро в свой пост те танцуваха заедно и закачливо се обърнаха към последователите си с думите - "Фенове ли сте на нашата „Света троица“.



Миньончето разкри, че най-трудната битка за нея е била тази с Фейгин. "Защото няма по-лошо от това да се изправиш срещу приятел и в моя случай - по-малката сестричка в предаването.

Наистина ми беше много мъчно - емоционално ме смаза това нещо. Много плаках след битката. Когато там имаш малко близки хора, на които вярваш и разчиташ и трябва да се изправиш срещу тях - беше много гадно", каза тя.

Публикация, споделена от Mani 😇😈 (@manuela_tonevaa)


На запитване как се чувства след „Игрите“ дребничката хубавица обясни, че това е едно от яките приключения в нейния живот досега. "Излязох от там доста физически и психически изтощена."

"Групичка от нас останаха на морето, след като вече беше приключил формата, за да осъзнаем какво се случва след такъв дълъг период на изолация, където ти се случват такива емоции, които ги няма в реалния живот. Беше доста трудно да се адаптирам обратно в нормалното. И може би да - подцених какво е да бъдеш в реалити предаване и толкова много емоции да ти се случват", споделя тя.



Мани отговори и на един от коментарите, който гласи: "Седеше си зад думите и не даваше задна, много силна и истинска жена". Тя сподели: "Моята цел беше да покажа, че въпреки и мнозинството да е срещу теб - никога не се предавай, никога не позволявай на другите да те мачкат, да не ти уважават мнението, да те манипулират, да не те изслушват. Винаги бъди верен на себе си и дръж на най-близките си хора", категорична беше Мани. И продължи: "Това може да са малко на брой хора, но ги подкрепяйте и направете всичко да бъдете верни на себе си и на тях. Това беше моята игра, въпреки че не беше харесана от много хора. Аз знам, че не бях пешка на някой друг в играта. Играх си по мой начин и защитих себе си и най-близките хора", обясни Мани. "Може би съм доста силен характер и когато имам мнение не ме е страх да го изкажа. Без значение дали това ще е срещу всички останали. Аз обичам да обсъждам нещата с другите и да си изказвам моята гледна точка. Защото в повечето ситуации няма правилно и грешно - всеки има право на мнение. Аз не си държа езика зад зъбите. Казвам това, което на мен ми е на сърце", сподели още Мани.

За себе си и емоциите:

Любопитен въпрос беше как е толкова спокойна, дори когато всичко около нея е хаос. И русото изкушение разкри, че това е въпрос, който ѝ задават често. "Още от малка гледам на нещата от позитивната страна, гледам да не се напрягам много - животът е прекалено кратък, за да се ядосвам за глупости", аргументира се Мани.

"В моята работа постоянно се сблъсквам със ситуации, в които има някакви спорове, но от професионална гледна точка трябва да запазиш спокойствие. И това също ми помага", допълни тя.

Секси изкушението сподели и в какво за нея се измерва щастието. "Отговорът на този въпрос е много субективен. Аз съм много упорит човек. Винаги си поставям цели, които се стремя да постигна".

"Нещата, които ме правят щастлива е да се развивам, близките ми хора да са добре и да прекарвам време с тях, да тренирам. Може би най-голямото нещо, което ме прави щастлива е да обикалям света и да ходя по пътешествия - нови места, нови култури, нови хора. Всякакви неща, които са приключенски", споделя тя.

"Уникално е как си толкова стабилна психически, защитаваш себе си, но не нападаш и не обиждаш" - това беше безспорно един от любопитните коментари. А Мани не скри, че това е изключително важно.

"Защото всеки има правото да играе играта по какъвто и да е начин, с каквато и да е стратегия. И е без значение дали някои хора играят срещу мен или с мен - важното е да имаме респект един към друг, защото все пак това е игра и няма място за обиди и нападки", отговори тя.

Мани коментира, че е влязла в играта, защото е била голяма фенка на битките и е нямала търпение да изпита чувството да бъде на Арената.



"Но много бързо осъзнах, че не всичко е на Арената - даже по-голямата част е извън нея. И че няма как да оцелееш много в тази игра, ако си свободен електрон и на място мислех стратегии как да оцелявам".

"В крайна сметка печели един - не печели цяло племе. И всички сме един срещу друг на крайния етап. Така че, да, направих нещата, така както бяха най-добре за мен", споделя един от фаворите в шоуто.

И на най-горещата тема - отношенията ѝ с Митко, тя разкри как са се сближили. "Може би заради това, че и двамата сме много спокойни и можем да различим играта от реалния живот".

"Водихме нормални разговори, имахме много общи теми. Беше ни приятно да прекарваме време заедно. Вървеше ни приказката и си станахме близки", казва още Мани.

На въпрос защо не е защитила Лефтеров и се е поддала на номерата на Джаферович, тя отговори така: „Нямах избор, защото Ралица ходи на съвет с раница и на този етап от играта ми беше ясно, че бих го използвала, за да защитя себе си. Щях да си разваля отношенията с жените и Лефтеров пак щеше да бъде номиниран, като Рали си използва Сабите, така че не исках тя да ходи на битка".

"Момчетата бяха направили много лоша стратегическа грешка. Вместо да гласуват срещу Жени, която няма нищо, с което да се защити - те стреляха по Рали и това беше тяхна голяма стратегическа издънка“, казва миньончето.

Тя сподели стори на Фифо, в което той коментира как тя е физически подготвена и е доста хитра. Мани ексклузивно разкри, че скоро предстои да се появи гореща фотосесия именно с Лефтеров. Двамата станаха особено близки, след като племената се сляха и започнаха да прекарват все повече време заедно.

Преди дни Митко и Мани „взривиха“ последователите си с общи снимки и видео към тях. И предизвикаха вълна от коментари относно техните отношения.

Тя сподели и кое е било първото нещо, което е направила след приключенското шоу. А именно да яде с Илиян вафли и да берат смокини и джанки, докато си говорят.

Сладкото миньонче публикува и стори затова колко много въпроси има към нея, като загатна, че би влязла в друго предаване, защото има подготовка пред камерите. "Красива, умна и много борбена си. Много добре се справяш с битките", "Топ си" - бяха една малка част от коментарите на феновете.

25-годишната Мани е сред жените в този сезон с изваяни и красиви тела. Тя споделя за себе си, че е родена в България, но от 15 години живее във Велибритания, където работи като физиотерапевт. Нежна и крехка, блондинката се оказа и борбена на Арената, а и има хъс да стигне до финал. Тя е сред участничките с хиляди последователи в социалните мрежи и се радва на огромен интерес.

Под всеки неин пост десетки фенове не скриват симпатиите си към нея. Любопитен факт е, че тя имала период, в който е участвала в състезания по бодибилдинг.



На снимки в Instagram тя показва перфектно изваяно тяло, което опредено впечатлява със завидни форми и релеф. „Красота и сексапил“, „Уникална си“, „Супер тяло, Мани“ - са сред коментарите под постовете на атрактивната млада жена.

Дали ще стигне до финала на тазгодишната ожесточена надпревара, предстои да видим.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    4 1 Отговор
    Вие сте луди
  • 2 честен ционист

    2 3 Отговор
    Сивият вълк Касимчо я работеше май.
  • 3 дядо гошо

    4 4 Отговор
    Гого е лява резба,в Дубай е някакъв на някой. Мистър мяу-мяу!
  • 4 АРЕС

    5 5 Отговор
    Мани мани,да не я срещаш тая в тъмното че после кошмари мани,мани.
  • 5 абе,

    6 1 Отговор
    Телата на жени изградени с бодибилдинг са отвратителни,приличат на мъже.А тялото на Мани в игрите беше в пъти по-добре и женствено отколкото на снимките и като състезател в бодибилдинг.Противоречив участник ми е на мен лично,добра беше в игрите.Но постъпката на двете с фигуристката по заръка на Илиян беше долна.Тя успешно се справяше с атаките на Виктория и Алекса така че беше излишно.Фейгин е глуповата,а Илиян е пълен егоист.Мани е по-високо ниво и пот двамата.