Отидете към основна версия

5 535 23

Гинеколог изнасилил сръбска певица

  • гинеколог-
  • сръбска певица-
  • изнасилване

Драгана Стаменич сподели, че е доволна от бързата реакция на компетентните органи и лекарят е лишен от правото да практикува професията

Сръбска турбофолк звезда се оплака, че е била изнасилена от гинеколог. Участничката в риалити формата „Zvezde Granda” Драгана Стаменич сподели, че е доволна от бързата реакция на компетентните органи и извратенякът в бяла престилка е лишен от правото да практикува професията, пише "Телеграф".

„Благодарна съм, че всичко мина, той беше осъден и сега всичко е в най-добрия ред. Лекарят беше обвинен в две престъпления и му беше отнето правото да работи тази професия“, обясни певицата, която по-рано сподели в социалните мрежи снимка на медика, когото обвинява в изнасилване.

„Още когато влязох в кабинета му той прояви агресия. По време на прегледа се опита да докосне краката ми с думите: „Красива си. Ти си прекрасна и красива жена. Трябва да бъда много нежен с теб“. След това искаше да ми обясни какво точно има предвид. Тогава той се облегна на мен с члена си, опитвайки се да покаже какво има предвид“, разказа певицата и допълни, че извикала няколко пъти и го помолила да се отдалечи от нея.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.

Свързани новини