Отидете към основна версия

5 876 3

На крачка от финала: Какво не знаем за финалистите в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • финал-
  • полуфинал-
  • финалисти-
  • риалити шоу

Георги, Гого, Филип, Алекса и Виктория ще се борят във вторник за почетното първо място и голямата награда в екстремното риалити

На финала на най-екстремното риалити шоу в българския ефир и след почти три месеца на ожесточени битки на Арената, петима финалисти ще се борят за голямата награда в "Игри на волята".

Тежка елиминационна определи последния полуфиналист в четвърти сезон. Виктория успя да надделее в оспорваната надпревара срещу Ралица и се превърна в последния воин в полуфиналната битка, както и в най-добрата жена в състезанието, припомня Дарик.

Във вторник тя ще се изправи срещу Георги, Филип, Гого и Алекса, а само най-добрите трима ще продължат към финалния сблъсък за почетното първо място и голямата награда от 100 000 лв.

На крачка от големите финал във вторник, ви предлагаме да се запознаете с някои любопитни факти за финалистите:

Георги Янев:



Тя е олимпийски шампион и има бронзов медал от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. Тя е смятана за една от фаворитките в шоуто. Двамата влюбени решават да се запишат заедно в предаването, за да не се разделят за дълго време. Сърбинът казва, че много харесва страната ни.

В социалните мрежи двамата често споделят общи снимки и се радват на много положителни коментари от страна феновете, които ги определят като сладка двойка.„Страхотни сте“, „Истинска любов“, „Прекрасни сте“, „Много сте хубави, бъдете все така един до друг“, „Много сте сладки", "Това е истинска любов“ - пишат феновете под всяка тяхна обща снимка.

Двойката често засвидетелства обичта си един към друг в социалните мрежи с любовни послания. „Любовта е шарена и винаги различна, но има ли нещо по-силно от нея?“, „Виждала съм как се държи мъж, който наистина обича. Повярвайте ми, той ще направи всичко, за да се усмихнете“, „Най-важното е да намериш душа, която да допълва твоята“ - гласят част от любовните обяснения на двойката.

Още от самото начало на играта, сърбинът сподели, че има един основен принцип - да пази жените в риалитито. Феновете не спираха да коментират за разликата между българския мъж и сърбинът. Определено Алекса и Елица са пример за истинска и силна любов.

Кой ще бъде победителят в най-екстремното предава, предстои да видим на големия финал - 29 ноември, вторник.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.

Свързани новини