Отидете към основна версия

3 552 6

Ким Кардашиян е възмутена от "Баленсиага", преосмисля партньорството си с бранда (СНИМКИ)

  • баленсиага-
  • ким кардашиян-
  • деца-
  • насилие над деца

Рекламна кампания на модната къща използваше деца, държащи плюшени мечета с кожени каишки

Снимка: БГНЕС/ EPA

Американската звезда на риалити телевизията и социалните мрежи Ким Кардашиян възнамерява да преразгледа отношенията си с луксозната марка "Баленсиага" след смущаваща рекламна кампания, включваща деца и секс играчки, предават Франс прес и БТА.

Френската модна къща, собственост на групата за луксозни стоки "Керинг" (Kering), се извини миналата седмица в профила си в Инстаграм и премахна няколко снимки от кампанията си за колекцията пролет-лято 2023 г., включително фотография на дете, което държи чанта във формата на бяло плюшено мече, опасано с черни кожени колани.

Риалити звездата, която причислява "Баленсиага" към своите партньорски марки, каза, че като майка на четири деца е "шокирана от тези смущаващи изображения". Ким Кардашиян допълва, че е взела под внимание "изтеглянето на снимките и извиненията на "Баленсиага".

"Колкото до бъдещето ми с "Баленсиага", възнамерявам да преразгледам отношенията си с марката въз основа на тяхната готовност да поемат отговорност за нещо, което никога не е трябвало да се случва, и действията, които очаквам от тях, за да защитят децата", добавя риалити звездата, обръщайки се към своите 74 милиона последователи в Инстаграм.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини