Отидете към основна версия

11 296 13

Тези 3 зодии никога не прощават

  • зодии-
  • астрология-
  • прошка

Ето кои са те

Снимка: Shutterstock

Никой не е безгрешен и се случва понякога да кривнем от правия път. Но има хора, които не само че прощават трудно, ами и изобщо не го правят. Ако и при вас е така, може би сте някоя от следните зодии:

Лъв

Хората от тази зодия си стоят на мястото и винаги търсят правилния подход за комуникация. С тях е трудно да се скарате, защото имат висок праг на търпимост. Когато обаче сгрешите по някакъв начин или ги разочаровате, по-добре не се надявайте да ви простят. За тях прошката е решение, което трудно взимат, дори може да се каже, че никога не взимат. Внимавайте с тях!

Овен

Този знак е доста експресивен и може да избухне за секунди. Представителите на зодия Овен са супер верни приятели и можете да разчитате на тях, но знайте, че те също разчитат на вас и не приемат предателството. Веднъж направите ли грешна стъпка, може завинаги да загубите най-верния си приятел. Овните могат да бъдат безкомпромисни и наумят ли си нещо – то става на всяка цена! По-добре не търсете конфликт с тях!

Телец

Не може да не сте забелязали, че те са кротки и са приятна компания. Имат мнение, което винаги изразяват и защитават и се борят за справедливост. Търпението и упоритостта на Телеца е всеизвестно. Обаче... внимавайте да не го ядосате, защото тогава се превръща в истински разярен бик и е готов да помете всичко и всички по пътя си! Веднъж загуби ли контрол, става страшно. Код червено за опасност!

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 20 гласа.

Свързани новини