Last news in Fakti

8 Декември, 2022 15:15 11 289 13

Тези 3 зодии никога не прощават

  • зодии-
  • астрология-
  • прошка

Ето кои са те

Тези 3 зодии никога не прощават - 1
Снимка: Shutterstock

Никой не е безгрешен и се случва понякога да кривнем от правия път. Но има хора, които не само че прощават трудно, ами и изобщо не го правят. Ако и при вас е така, може би сте някоя от следните зодии:

Лъв

Хората от тази зодия си стоят на мястото и винаги търсят правилния подход за комуникация. С тях е трудно да се скарате, защото имат висок праг на търпимост. Когато обаче сгрешите по някакъв начин или ги разочаровате, по-добре не се надявайте да ви простят. За тях прошката е решение, което трудно взимат, дори може да се каже, че никога не взимат. Внимавайте с тях!

Овен

Този знак е доста експресивен и може да избухне за секунди. Представителите на зодия Овен са супер верни приятели и можете да разчитате на тях, но знайте, че те също разчитат на вас и не приемат предателството. Веднъж направите ли грешна стъпка, може завинаги да загубите най-верния си приятел. Овните могат да бъдат безкомпромисни и наумят ли си нещо – то става на всяка цена! По-добре не търсете конфликт с тях!

Телец

Не може да не сте забелязали, че те са кротки и са приятна компания. Имат мнение, което винаги изразяват и защитават и се борят за справедливост. Търпението и упоритостта на Телеца е всеизвестно. Обаче... внимавайте да не го ядосате, защото тогава се превръща в истински разярен бик и е готов да помете всичко и всички по пътя си! Веднъж загуби ли контрол, става страшно. Код червено за опасност!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ева Лореда 👸

    7 10 Отговор
    РАК И РИБИ СЪЩО НЕ ПРОЩАВАМЕ ,САМО С РОЗОВ БУКЕТ НЕ СТАВА

    Коментиран от #10

  • 2 Лъвче

    8 3 Отговор
    Едно вярно да напишете за лъв! И все пак някой от нас прощават, за последен път–––– поповете! Амин!
  • 3 абе

    13 1 Отговор
    Пропуснали сте жените скорпиони - те са по-отровни от най-отровните змии. Бррррррр.
  • 4 Скорпион

    3 9 Отговор
    Разбира се, когато си виновен няма за какво да прощаваш
  • 5 Абсолютна глупост е да не прощаваш!

    6 10 Отговор
    Злопаметните хора никога не прощават и не забравят! Хората, които таят в себе си злопаметност, смятат, че са перфектни и никога не правят грешки . Дали става въпрос за нещо казано или направено от другите, но този тип хора никога не успяват да открият щастието. Те живеят постоянно с товар на плещите. Неспособни да прощават, а това води до още по-голямо чувство за горчивина. Опитайте се да бъдете отворени към чуждото мнение и да изслушате какво имат да кажат.

    Коментиран от #8

  • 6 12345

    3 2 Отговор
    Зодия жаба не прощава никога, тя ви проклина да умрете в страшни мъки.

    Коментиран от #9

  • 7 има една книга от 2021

    3 2 Отговор
    Прочетете я,(Змиеносец-забранената зодия),за зодията ,която управлява свръхестественото и паранормалното.
  • 8 ха ха ха

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "Абсолютна глупост е да не прощаваш!":

    Не ме интересува чуждото мнение. Катилите винаги си намират оправдание.
  • 9 дааа

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "12345":

    Ако сте я настъпили - ще умрете.
  • 10 Водолей

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ева Лореда 👸":

    Не знаех , че има такава зодия - РАК И РИБИ ...🤭
  • 11 КОН-БЕ-КОН

    4 1 Отговор
    Седмият знак от зодиакалният календар управлява всички останали!Доказано е в гръцката митология.За това не съмнено е и в съдилищата по цял свят.От друга страна поставиянето под общ знаменател на индивидите е грешно.Всеки човек е пригоден за цар и за просяк,влияние оказват навици,дисциплина семейството ,образование,култура и среда.
  • 12 Гост

    0 0 Отговор
    Козирог най-прощава - ама друг път !
  • 13 Овен

    0 0 Отговор
    Като представител на зодия овен мога да потвърдя,че написаното за зодията ми е абсолютно вярно и много точно казано до последната дума ❗❗❗Абсолютно същото важи и за лъва!❗