Отидете към основна версия

3 780 37

Дани Петканов разкри проблема на българските жени (ВИДЕО)

  • даниел петканов-
  • български жени-
  • проблем-
  • независимост

“Жените станаха силни и независими и объркаха мъжката ни енергия", заключи Лудия репортер

След като се завърна от поредното си пътешествие зад граница, Дани Петканов реши да се върне към дните си на Лудия репортер.

Той пусна видео от столичен супермаркет, на което се вижда как жена, която е в компания на своя мъж, сама носи тежката торба. Дани предлага да помогне на жената с тежките покупки, но тя отклонява предложението му с думите: “аз съм силна и независима”. Това го кара да заключи, че “Жените станаха силни и независими и объркаха мъжката ни енергия. И ние не знаем какво сме - мъже ли сме, подчинени ли сме на жените. Защото жените не ни давате да бъдем мъже”.

Този наглед забавен клип пряко кореспондира с причината, поради която Петканов се разведе с Алекс Богданска, пише iwoman.bg. Тогава той разкри, че: “Просто човек трябва да направи компромис и аз съм склонен да жертвам любовта помежду ни, в името на това да се съхраня като човек, като мъж и да мога да бъда добър пример за нашия син.”

Клипът срещна и обратната гледна точка, заявена категорично от последователките на Петкаов. “Защо да е проблем? От силни жени се плашат само слаби мъже!”, “Просто мъжете свикнахте жените да правим всичко сами!”, “То не е до това, че ние не ви даваме да сте мъже, някои просто не се справят с тази си задача” и “Ами не знам дали ние не ви даваме или на вас така ви е по-лесно. Но че мъжете са все по-малко мъже е жестоката истина и ние жените нямаме друг начин освен да компенсираме тази липса на истински мъже” - бяха само част от коментарите под поста.

Имаше и такива дами, които подкрепиха Петканов с думите: “Толкова си прав! Като кажат няма мъже!!! Жени няма! Ако искаш принц, трябва да си принцеса!”.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 18 гласа.

Свързани новини