Отидете към основна версия

19 723 122

Всичко, което трябва да знаете за орално-аналната практика - "риминг"

  • риминг-
  • аналингус-
  • орален секс-
  • анален секс

Римингът е известен също и като аналингус

Снимкa: Shutterstock

Римингът е малко позната и често табу орална секс практика. Въпреки това, той осигурява интензивни усещания, благодарение на многото нервни окончания, присъстващи в областта на ануса. Тази практика може да включва близане, смучене, целуване и всяко друго приятно действие, което включва орално-анален контакт.

Кой го прави?

Всеки!
Орално-аналният секс присъства както при мъжете, така и при жените, при хетеросексуалните, както и при хомосексуалните двойки. Римингът е известен също и като аналингус, а в текстове датирани от Античността под името „розов лист“.

Безопасно ли е?

В по-голямата си част, да. Както всеки друг сексуален акт, има известен риск. Чистотата е важна част от римирането. Храносмилателните бактерии и паразити, които преминават през ануса, като E. coli и Salmonella, могат да ви разболеят, ако ги погълнете или да причинят вагинални инфекции. Дори в агонията на екстаза ще искате да избегнете разпространението на бактерии във влагалището чрез езика, пръстите, секс играчката или пениса. Практикуването на безопасен секс е толкова важно при риминг, колкото и участието във всеки друг сексуален акт.

Как да почистя аналната кухина или трябва ли да си направя клизма?

Не е задължително, ако не искате, но ползите от нея могат да бъдат повече от моментния дискомфорт, за някои. Това е най-добрият начин за почистване на аналната кухина от изпражнения и бактерии, а също би ви накарал да се чувствате много по-спокойни и уверени и да се насладите на удоволствието, което ще ви донесе римингът.
От друга страна трябва да сте наясно, че честите клизми могат да нарушат ректума, червата и храносмилателния тракт и да нарушат вашия ритъм на изхождане!

Практикуването на риминг не означава съгласие за анален секс. Важно е да сте получите съгласие за всяка следваща стъпка и да сте добре подготвени за нея или за отказ. Комуникацията и съгласието са ключови във всички сексуалните практики.

Много важна част от аналните практики е употребата на лубрикант.

За разлика от вагината и пенисът, анусът не произвежда смазваща течност и следователно зоната е естествено суха, дори и човек да е възбуден. Поради това е препоръчително използването на лубрикант, който може да подобри изживяването, като позволи на езика и/или пръстите да се плъзгат с по-голяма лекота, на което и двамата партньори да се насладят. Подходящи за риминг биха били лубриканти за орален секс, т.е. с вкус и/или аромат, кактои всеки друг вид.

Кои пози са най-добри?

Въпреки че е най-добре да експериментирате, за да намерите максимално удобната за вас поза, кучешки стил - или "четирима на пода" - е най-очевидният избор.

Какво ще кажете за дъха си?

Горещият дъх върху кожата може да бъде наистина възбуждащ и е особено стимулиращ във вътрешната част на бедрата и дупето. Дразнете партньора си, като приближите устните си достатъчно близо до кожата му, за да могат да усетят дъха ви. Опитайте също да редувате с леки целувки и близане.

Ето още няколко съвета:

Използвайте дълги, бавни облизвания с езика си към ануса на партньора. Експериментирайте с езика си, като го стягате и отпускате. Опитайте различни посоки, като нагоре и надолу и отстрани. Насочете езика си и го натиснете към ануса му, като използвате достатъчно натиск, за да проникнете леко. Ръцете ви могат да направят истинска магия, когато става въпрос за удоволствие, така че не забравяйте да ги използвате.

Докато се наслаждавате на тази силно сенситевна практика - риминг, не забравяйте да практикувате БЕЗОПАСЕН СЕКС!

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 51 гласа.

Свързани новини