Отидете към основна версия

5 609 16

Пластичните операции, с които 69-годишната Бриджит Макрон бори времето

  • бриджит макрон-
  • пластични операции-
  • първа дама-
  • франция-
  • президент-
  • разкрасителни процедури

Пластичен хирург отбеляза до какви процедури е прибягнала първата дама на Франция през годините

Снимки: БГНЕС/ EPA

Само след няколко месеца първата дама на Франция Брижит Макрон ще навърши 70 години, които въобще не ѝ личат. Въпреки това тя изглежда доста младолика, а на стройното ѝ тяло могат да завидят дори и ученичките.

Как е успяла съпругата на Еманюел Макрон да излъже годините до този момент?

С помощта на редица пластични операции, разбира се, категоричен е пластичният хирург Александър Вдовин, цитиран от jenata.blitz.bg.

Първото нещо, което се набива в окото на специалиста, е, разбира се, формата на носа ѝ, която изглежда неестествено. И ако погледнем много по-ранни снимки на първата дама, изводът се налага сам: преди много години Брижит е прибягнала до ринопластика.

"Формата на носа и върха му са се променили доста. В онези години корекцията на носа се извършваше по съвсем различни стандарти", отбелязва Вдовин.

Той не смята ринопластиката за неуспешна, тъй като е извършена по напълно различни стандарти, въпреки че не дава напълно естествен ефект. Днес експертите се опитват да извършват интервенции по начин, който да не се забелязва.

"Второто нещо, което е очевидно, е, че Брижит има фино набръчкан тип стареене. Той е по-характерен за европейците.

Характерна черта на този тип стареене е наличието на мрежа от бръчки, която е много трудна за премахване, а увисването на тъканите при този тип стареене, за разлика от пастообразното (деформационно), е минимално.

Затова е много трудно да се разбере дали първата дама на Франция е прибягнала до лифтинг, или не. Най-вероятно да, тъй като на 69-годишна възраст е трудно да се поддържа толкова опънат овал на лицето", посочва специалистът.

По думите на Вдовин, за борба с бръчките на тази възраст са необходими апаратни процедури - лазерно възстановяване на кожата, лифтинг с микроигли и инжекционни техники, насочени към дълбока хидратация на кожата. Според него първата дама на Франция периодично прибягва до подобни процедури.

Специалистът също така предполага, че Бриджит Макрон си е направила деликатна корекция в областта на скулите с филъри на основата на хиалуронова киселина.

"Най-вероятно е направена горна блефаропластика или ендоскопско повдигане на челото, тъй като няма увисване на горния клепач, в периорбиталната област се виждат бръчки, а по челото - не много дълбоки бръчки.

Може да се предположи, че е направена ендоскопия на челото. Използвани са и инжекции с ботулинов токсин", отбелязва Вдовин.

Хирургът обръща внимание и на факта, че съпругата на френския лидер обича да носи къси поли и рокли, а в областта над коленете няма увиснала излишна кожа, което е типичен възрастов проблем при жените.

Вдовин е сигурен, че и тук не се е минало без намесата на специалисти, които са извършили апаратни процедури, насочени към стягане на кожата и нейното уплътняване - лазерен ресърфейсинг или фокусиран ултразвук.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 10 гласа.

Свързани новини