Last news in Fakti

23 Януари, 2023 12:31 5 551 16

Пластичните операции, с които 69-годишната Бриджит Макрон бори времето

  • бриджит макрон-
  • пластични операции-
  • първа дама-
  • франция-
  • президент-
  • разкрасителни процедури

Пластичен хирург отбеляза до какви процедури е прибягнала първата дама на Франция през годините

Пластичните операции, с които 69-годишната Бриджит Макрон бори времето - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Само след няколко месеца първата дама на Франция Брижит Макрон ще навърши 70 години, които въобще не ѝ личат. Въпреки това тя изглежда доста младолика, а на стройното ѝ тяло могат да завидят дори и ученичките.

Как е успяла съпругата на Еманюел Макрон да излъже годините до този момент?

С помощта на редица пластични операции, разбира се, категоричен е пластичният хирург Александър Вдовин, цитиран от jenata.blitz.bg.

Първото нещо, което се набива в окото на специалиста, е, разбира се, формата на носа ѝ, която изглежда неестествено. И ако погледнем много по-ранни снимки на първата дама, изводът се налага сам: преди много години Брижит е прибягнала до ринопластика.

"Формата на носа и върха му са се променили доста. В онези години корекцията на носа се извършваше по съвсем различни стандарти", отбелязва Вдовин.

Той не смята ринопластиката за неуспешна, тъй като е извършена по напълно различни стандарти, въпреки че не дава напълно естествен ефект. Днес експертите се опитват да извършват интервенции по начин, който да не се забелязва.

"Второто нещо, което е очевидно, е, че Брижит има фино набръчкан тип стареене. Той е по-характерен за европейците.

Характерна черта на този тип стареене е наличието на мрежа от бръчки, която е много трудна за премахване, а увисването на тъканите при този тип стареене, за разлика от пастообразното (деформационно), е минимално.

Затова е много трудно да се разбере дали първата дама на Франция е прибягнала до лифтинг, или не. Най-вероятно да, тъй като на 69-годишна възраст е трудно да се поддържа толкова опънат овал на лицето", посочва специалистът.

По думите на Вдовин, за борба с бръчките на тази възраст са необходими апаратни процедури - лазерно възстановяване на кожата, лифтинг с микроигли и инжекционни техники, насочени към дълбока хидратация на кожата. Според него първата дама на Франция периодично прибягва до подобни процедури.

Специалистът също така предполага, че Бриджит Макрон си е направила деликатна корекция в областта на скулите с филъри на основата на хиалуронова киселина.

"Най-вероятно е направена горна блефаропластика или ендоскопско повдигане на челото, тъй като няма увисване на горния клепач, в периорбиталната област се виждат бръчки, а по челото - не много дълбоки бръчки.

Може да се предположи, че е направена ендоскопия на челото. Използвани са и инжекции с ботулинов токсин", отбелязва Вдовин.

Хирургът обръща внимание и на факта, че съпругата на френския лидер обича да носи къси поли и рокли, а в областта над коленете няма увиснала излишна кожа, което е типичен възрастов проблем при жените.

Вдовин е сигурен, че и тук не се е минало без намесата на специалисти, които са извършили апаратни процедури, насочени към стягане на кожата и нейното уплътняване - лазерен ресърфейсинг или фокусиран ултразвук.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    54 5 Отговор
    Не само не е младолика ами изглежда по-стара от възрастта си.Снимките не лъжат за разлика от жълтурските мисирки.
  • 2 Пич

    33 4 Отговор
    Увеличете снимката , и ще видите , че направо го е " преборила " времето ! По добре да беше ходила на сантерия !
  • 3 7373737372

    16 3 Отговор
    Слава на Господ ,че е създал противовеса на живпта ,смъртта чака от зачеването.
  • 4 Кочина

    31 6 Отговор
    Ходещ ужас, да му мисли Макароня...
  • 5 смех

    14 6 Отговор
    Абе тя нали преди това е била мъж. Какви бръчки и брадички. Решението е радикално. По-добре щеше да бъде да се коментира каква мадама ще бъде на 80 години.
  • 6 Рошко

    30 4 Отговор
    Гаранция, бабето се буди по рано от макарончо и бяга веднага в банята да се китосва щото оня ако стане по рано от нея и я види може и инфаркт да получи
  • 7 Боруна Лом

    12 1 Отговор
    ГОРЕ ДОБРЕ,А ДОЛУ КИЛОМЕТРИТЕ МНОГО!
  • 8 Дони

    27 4 Отговор
    Каквото и да прави бабичката годините и си личат
  • 9 Тахумба

    25 4 Отговор
    Да, въобще не й личат. Питам се само, ако я срещнат вълци в гората, дали няма да побегнат?
  • 10 1221

    22 2 Отговор
    Не знам с какво бори времето, но няма ефект.
  • 11 Истинското име е

    12 2 Отговор
    Жан-Мишел Троньо. Сменил си е пола отдавна и сега е Бриджит. Иначе каквито и пластики да си прави си остава Дърът Амбриаж.
  • 12 Некой си

    10 2 Отговор
    Сещам се за любимата на главния злодей от Мумията се завръща...
    И там имаше процедури за подлмядяване :)
  • 13 чудя се

    14 2 Отговор
    Тя си е тя, дърта учителка с много кинти за грим. Този мозък на "мъжа й" обаче не мога да го разбера. Колко е увреден?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ДжафДжаф

    2 1 Отговор
    Бриджит Макрон- ходещата диагноза на френския президет, а може би и до някъде на сегашният западен политически елит. Геронтофили- Макрон, Наркомани- Джонсън, Маразматици- Бай Даньо и прочие. А, имаше и един, на Люксенбург ако не се лъжа, чията първа дама беше с дръжка. Абе.....
  • 16 Я да питам

    0 0 Отговор
    Това, пак ли ще си сменя пола?
    Аз съм на 69 г, никога не съмси правила пласт операции, нямам бели коси и бръчки. Не спазвам диети и не ходя на козметик. Изглеждам чудесно!
    Природа!
    В Макрон няма нищо мъжко, отива си с наборката!