Отидете към основна версия

14 762 89

След песента за Лена 7/8 ТВ пусна нова пошла подигравка - "Песен за Киро" (ВИДЕО)

  • кирил петков-
  • петко петков-
  • слави трифонов-
  • 7/8 тв-
  • итн

Слави Трифонов и хората му пуснаха "Песен за Киро", седмици след като се сблъскаха с масово възмущение от "Песен за Лена"

Снимка: БГНЕС/ EPA

"Всичко направи да набуташ татко си, татко ти Петко да докара две тръби, татко ти Петко, щом е тука, лесно се върви напред. Мойто момченце, ти го ползваш като парапет", това гласи началото на т. нар. "Песен за Киро", публикувана в официалния Youtube канал на 7/8TV, предава Блиц. По стила на песента можем да съдим, че това е поредния пошъл опит на екипа на Слави Трифонов за "политическа сатира", граничеща с грозна подигравка.

"Песента" възпява бащата на бившия премиер Кирил Петков - Петко Петков, който по думите на Пламен Данаилов е бил изпратен от сина си да търси газ.

Важно е да се уточни, че песента, дело на хората на Слави Трифонов, идва след като преди дни бившият заместник-министър на енергетиката от квотата на "Има такъв народ" (ИТН) Пламен Данаилов разказа, че бащата Петко Петков бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво.

"Официално е пътувал до Турция за преговори заедно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разноски през първата половина на миналата година", каза Данаилов през изминалата седмица.

По-късно Правителствената информационна служба отрече категорично тези твърдения. "Бащата на Кирил Петков никога не е било командирован със заповед, издадена от администрацията на Министерския съвет и от страна на МС никога не са подавани заявки за качването му на борда на летателно средство на ДАО.", гласеше позицията на институцията.

Противоречивото ново творчество на 7/8 ТВ е кавър на "Кажи на майка си" на Слави и Ку-ку бенд. Видеото към него се състои от колажи от изяви на Кирил и Петко Петкови на официални събития и в тв студиа.

"Песен за Киро" идва малко след като в началото на годината в канала на 7/8 TV се появи и "Песен за Лена". Тя бе посрещната от жестоки критики и неодобрение. Масово в социалните мрежи хора с различна политическа ориентация определиха песента като възмутителна и пошла, като изтъкнаха, че е жалко зрели мъже да се подиграват по гнусен начин на прохождаща в политическата си кариера млада жена. Е, новата "песен" не отстъпва по нищо на предходната, а творците от екипа на Слави Трифонов не изневеряват на "стила" си.

Дали това е средство за провокация или начин ИТН да си набавят някой нов глас на предстоящите избори, предстои да разберем, но на този етап новите им песни не говорят добре за етиката им.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 97 гласа.

Свързани новини