Отидете към основна версия

57 123 70

Вижте как е изглеждала Габриела от "Ергенът" преди корекциите

  • габриела-
  • ергенът-
  • корекции

В TikTok пък се появи видео, в което потребител твърди, че е открил снимка на Габи от тийнейджърските ѝ години

Габриела Бланко от "Ергенът" изглежда, че ще бъде едно от най-коментираните момичета в новия сезон на риалити шоуто.

Инфлуенсърката се замеси бързо в лют скандал с кючекинята Мони, която e обрана за момента. Бланко не крие, че подценява някои от момичетата в любовната вила, а една особено много - есеистката Пам Веледис.

Бланко хапе Пам с повод и без повод, но червенокосата авторка не се поддава лесно на провокациите, които "трите горгони" (Габи, Теди и Ели) отправят към нея. Е, "едната глава на триглавия змей", както Елена се изрази, падна. Евгени разкара 19-годишната детегледачка.

Подценяването обаче не е свързано с поведение, знания или конкретна ситуация, а изцяло с визията на Пам. Арогантонстта обаче е присъща на онези, които имат дълбоки вътрешни комплекси. Е, кои сме ние да съдим!?

Бланко, за която в нета потребители пишат, че е ескорт (бел.ред. Габриела отрича слуховете по свой адрес, както и появилата се снимка от сайт за обяви), започна да споделя мемета и рийлсове на стори в Instagram, които показват неизвестни хора с наднормено тегло, попаднали в някакви неприятни ситуации, пише Vbox7. Става въпрос за видеото тук, което Бланко сподели на стори:

"Всички станаха комисия по защита на хората с наднормено тегло, а именно точно тези най-много се подиграват, когато видят такъв човек", пише на стори Габриела.

В TikTok пък се появи видео, в което потребител твърди, че е открил снимка на Габи от тийнейджърските ѝ години. Преди екстеншъните, силикона и и хиалурона в устните:

@milko.atanasov

♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 59 гласа.

Свързани новини