Отидете към основна версия

5 820 29

Мария Бакалова взима гаджето Валери в Холивуд

  • мария бакалова-
  • валери григоров-
  • гадже-
  • холивуд

Валери Григоров вече работи като каскадьор, така че кариера в Холивуд, където ще е близо до Мария, е напълно възможна за него

Единствената българка, номинирана за "Оскар" - Мария Бакалова, няма никакво намерение да изоставя гаджето си Валери, който се прочу с участието си в "Игри на волята", с когото наскоро обявиха връзката си. Дори прави планове да го вземе при себе си в Холивуд, пише "България Днес".

Напук на слуховете, че между двамата е имало само кратка авантюра по време неин престой в София, истината се оказва различна. Двамата са заедно от няколко месеца, след като се запознават в Солун по време на снимките на филма "Мръсни ангели". В лентата Бакалова играе главна роля, а Валери е каскадьор.

На снимачната площадка 26-годишната бургазлийка влиза в ролята на лекар, но всъщност е военна под прикритие. В много от сцените синът на Мария Грозева също има участие и грабва вниманието на блондинката.

Между двамата бързо пламва искра и влюбените са неразделни от есента на миналата година. За жалост накрая работата по продукцията в Солун приключва и Бакалова се връща в Меката на киното, където е затрупана с ангажименти месеци напред. На фона на това влюбените не мислят да прекъсват връзка и правят планове и Валери да замине при нея. Той се справял много добре като каскадьор и не е изключено да направи кариера в Холивуд.

Спортистът вече е участвал в няколко международни продукции, а преди време е имал предложение и за снимки в САЩ, разкрива самият участник в "Игри на волята". За да се справя успешно на снимачната площадка, Валери е изкарал курс към "Ню Бояна филм". Именно така започва да получава и предложения за работа на филмов терен. Според близки до актрисата Мария вече има достатъчно контакти в Холивуд и лесно ще намери ангажименти на гаджето си.

За връзката между двамата се разбра, след като в своя профил в Инстаграм актрисата сподели снимка на красив букет от червени рози от Свети Валентин, а по-късно и общ кадър с Валери. В момента красавецът е студент пета година по право, но засега не планира да работи като юрист.

Валери е закърмен със спорт. На 4 години майка му Мария Гроздева го записва на спортна гимнастика, а по-късно минава през плуване, хокей, баскетбол, лека атлетика и дори футбол. От две години се състезава в дисциплина Border-cross със сноуборд, като е в един отбор с най-добрата ни състезателка в този спорт Александра Жекова.

Досега за негови други връзки само се предполагаше и за първи път открито Валери признава за това, че са заедно с успешната Мария Бакалова.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 26 гласа.

Свързани новини