Отидете към основна версия

4 636 10

Мария Бакалова и Валери на романтична почивка във френските Алпи

  • мария бакалова-
  • валери григоров-
  • романтична почивка-
  • франция-
  • френските алпи

Актрисата и риалити звездата са се разходили из малкото, но китно средновековно градче Ивоар

Мария Бакалова и Валери Григоров са на романтично пътешествия във Франция. Новата звездна двойка споделиха сторита, на които са отбелязали, че се намират във френските Алпи. Актрисата и риалити звездата са се разходили из малкото, но китно средновековно градче Ивоар.

Както е видно, пролетта във френските Алпи все още не е настъпила, ако съдим от зимното облекло на Мария и Валери. По-важното обаче е, че любовта им е повече от видна, защото холивудската звезда иначе не би си позволила да демонстрира личния си живот.

Малко повече от месец след като се залюби с Валери Григоров от „Игри на волята”, Мария Бакалова вече е влязла в семейството му. Звездата е била официално представена на „свекърва” си - олимпийската шампионка Мария Гроздева, с която много са си допаднали.

Съвсем доскоро Мария Гроздева все още не беше виждала на живо приятелката на сина си. Шампионката познаваше „снаха” си само от снимки в медиите и видеозаписи, пише каналът Vbox7. Връзката на сина ѝ с филмовата звезда обаче се развива толкова бързо, че Валери решил да запознае любимата си със своята майка в първия възможен момент, като по този начин на практика я е направил част от семейството си.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.

Свързани новини