Отидете към основна версия

5 434 7

Принц Ангел напусна къщата на VIP Brother

  • ангел рашков-
  • vip brother-
  • принц-
  • риалити

Ангел Рашков е напуснал предаването по собствено желание

Синът на Цар Киро - Ангел Рашков, напусна къщата на VIP Brother. Това обяви снощи след края на предаването водещата Алекс Сърчаджиева. Рашков е направил това по собствено желание.

Същевременно граждани водени от чувството си за справедливост и граждански дълг, които считат, че участието на сина на така наречения цар Киро в риалитито, излъчвано от телевизията е недопустимо, излязоха с отворено писмо до мдеиите, в което пише следното:

"Водени от чувството си за справедливост и граждански дълг ние патриотите от мото клуб „Велика България“ и всички, които подкрепят каузата считаме, че участието на Ангел Рашков в реалити формат ‘‘ВИП‘‘ Брадър е недопустимо.

Настояваме незабавно Нова телевизия и продуцентите на предаването да прекратят участието на Рашков и да се извинят публично за гаврата с мъката на семействата на двете момчета Ангел и Павел. Недопустимо е в навечерието на годишнината от смъртта им в предаването да бъде допускан човек, който е подбудител на убийството на тези две млади момчета.

Правейки си пиар и извличайки дивиденти на гърба на мъката на хората Нова телевизия прекрачва допустимите норми на морала и уважението към паметта на загиналите младежи. Участието на Рашков в предаването безспорно цели да повиши рейтинга, но и предизвиква реална опасност от ескалация на етническо напрежение, в което Вие се явявате причина за повтаряне на събитията в Катуница.

Държим да подчертаем, че реакцията ни не е на етническа основа, а е насочена срещу конкретната личност Ангел Рашков – обществено неприемлива фигура и син на главата на престъпния клан Кирил Рашков. Ако до 24:00 ч. в събота (21 септември) не прекратите участието на Рашков в ‘‘ВИП‘‘ Брадър и не се извините, ние ще предприемем действия, които сметнем за необходими."



Принцът разбуни и партийните редици. От "България на гражданите" настръхнаха, след като принц Ангел заяви в ефира, че през 1999 г. Найден Зеленогорски е спечелил кметските избори в Плевен срещу Румен Петков с помощта на Рашков-старши. Вчера Зеленогорски нарече твърденията на "принца" смешни, а от партията на Кунева видяха подмолна атака срещу Реформаторския блок чрез трибуната на "VIP Brother".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини