Last news in Fakti

20 Септември, 2013 14:31 5 426 7

Принц Ангел напусна къщата на VIP Brother

  • ангел рашков-
  • vip brother-
  • принц-
  • риалити

Ангел Рашков е напуснал предаването по собствено желание

Синът на Цар Киро - Ангел Рашков, напусна къщата на VIP Brother. Това обяви снощи след края на предаването водещата Алекс Сърчаджиева. Рашков е направил това по собствено желание.

Същевременно граждани водени от чувството си за справедливост и граждански дълг, които считат, че участието на сина на така наречения цар Киро в риалитито, излъчвано от телевизията е недопустимо, излязоха с отворено писмо до мдеиите, в което пише следното:

"Водени от чувството си за справедливост и граждански дълг ние патриотите от мото клуб „Велика България“ и всички, които подкрепят каузата считаме, че участието на Ангел Рашков в реалити формат ‘‘ВИП‘‘ Брадър е недопустимо.

Настояваме незабавно Нова телевизия и продуцентите на предаването да прекратят участието на Рашков и да се извинят публично за гаврата с мъката на семействата на двете момчета Ангел и Павел. Недопустимо е в навечерието на годишнината от смъртта им в предаването да бъде допускан човек, който е подбудител на убийството на тези две млади момчета.

Правейки си пиар и извличайки дивиденти на гърба на мъката на хората Нова телевизия прекрачва допустимите норми на морала и уважението към паметта на загиналите младежи. Участието на Рашков в предаването безспорно цели да повиши рейтинга, но и предизвиква реална опасност от ескалация на етническо напрежение, в което Вие се явявате причина за повтаряне на събитията в Катуница.

Държим да подчертаем, че реакцията ни не е на етническа основа, а е насочена срещу конкретната личност Ангел Рашков – обществено неприемлива фигура и син на главата на престъпния клан Кирил Рашков. Ако до 24:00 ч. в събота (21 септември) не прекратите участието на Рашков в ‘‘ВИП‘‘ Брадър и не се извините, ние ще предприемем действия, които сметнем за необходими."



Принцът разбуни и партийните редици. От "България на гражданите" настръхнаха, след като принц Ангел заяви в ефира, че през 1999 г. Найден Зеленогорски е спечелил кметските избори в Плевен срещу Румен Петков с помощта на Рашков-старши. Вчера Зеленогорски нарече твърденията на "принца" смешни, а от партията на Кунева видяха подмолна атака срещу Реформаторския блок чрез трибуната на "VIP Brother".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир Йосифов

    3 0 Отговор
    Някои българи под патронажа на Кмета ползват Царско тротоарно право
    / Негово Ц* Височество Цар Киро / .
    Кметът ги подкрепя, Сигнал им свирят, Ние им плащаме помощите, ТЕ си печелят ...

    Цветните снимки показват как обикновените българи печелят пари като плащат тротоарно право, заплати, здравни осигуровки, ДДС, Данъци, такси, наеми, ДДС, данъци, такси, пенсионни осигуровки, реклама, СОТ, охрана и ...

    Черно-белите снимки показват как Царските хора ползват нашите тротоари като феодали .

  • 2 alex xela

    6 1 Отговор
    Къв принц е тоя м...л. Не ви ли е срам да титулувате така крадци и сводници.?????
  • 3 comments

    1 1 Отговор
    Авторе,ако наистина желаеш да покажеш-граматически и
    смислово-правилното си отношение към титлата в случая,
    правилата за комуникация ИЗИСКВАТ думата да е в скоби
    или кавички още в заглавието!
    Иначе смисъла се променя коренно.
    Ако си ги пропуснала неволно,е оправдано донякъде,но ако
    съвсем целенасочено не си ги сложила,това вече НЕ Е НИКАК
    ДОБРЕ-за теб,имам в предвид........

    Коментиран от #5

  • 4 Mihail Ivanov

    3 0 Отговор
    kakav princ e toq ,ciganin,mnogo na seriozno se vzemaha
  • 5 Калоян Велинов

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "comments":

    КОГАТО НАПАДАШ НЯКОЙ ГРАМАТИЧЕСКИ,ИМАЙ ПРЕДВИД(НЕ В ПРЕДВИД)!!!!
  • 6 Ivailo Chankov

    0 1 Отговор
    До коментари 1,2 и 4 : Вие сте расисти в най-бруталния смисъл на думата, но в същото време си падате по Азис и разни такива като него, нали ?
    Но дори и да не си падате по Азис, нищо не ви дава право да обиждате даден човек само защото е по-черничък от вас, има огромна вероятност Ангел да е около 3 пъти по-образован от вас, той не е правил абсолютно никакви престъпления, бели хора в България всеки ден правят трафик на хора, убиват, крадат, но никой не им обръща внимание, но веднъж някой ром да убие някой българин и всички полудяват, за убитите няма значение дали ги е убил черен или бял, толкова ли не може да третирате всички хора еднакво и да не сте толкова комплексирани .
  • 7 comments

    0 0 Отговор
    Виж,Калояне-наистина по-често употребяваното е ПРЕДВИД,
    но се приема и В ПРЕДВИД-въпрос на лична гледна точка!
    Граматически СА ПРАВИЛНИ И ДВЕТЕ!
    В случая-моето НЕ Е ГРЕШКА и забележката ти НЕ Е ПРАВИЛНА!