Отидете към основна версия

5 632 28

Софи Маринова отлетя за Германия, за да посети Гринго в затвора

  • софи маринова-
  • гринго-
  • германия-
  • затвор-
  • свиждане

На летището Софка се засече с Христо Петров – Ицо Хазарта и с лидера на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, които имаха предизборна изява във Франкфурт

Софи Маринова отново се е събрала с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, след като само преди няколко месеца обяви, че двамата са прекратили бурната си и изпълнена с премеждия и драматични обрати връзка.

Миналия петък ромската фолкзвезда отлетя за Германия, а нейни близки разкриха, че визитата ѝ изобщо не е свързана с музикална изява, а с посещение в немски затвор, където от няколко месеца е въдворен любимия ѝ.

На летището Софка се засече с Христо Петров – Ицо Хазарта и с лидера на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, които имаха предизборна изява във Франкфурт. След като Хазарта публикува снимка от случайната им среща, някои заподозряха, че Маринова е била наета от „Продължаваме промяната“ за предизборен концерт в Германия.

„Софка няма нищо общо с „Промяната“, нейното посещение в Германия беше по съвсем друг повод – отиде на свиждане при мъжа си Гринго“, обясни пред „Уикенд“ близък до попфолк звездата. Певицата е била помолена да позира за кадъра от Ицо Хазарта, с когото поддържа чудесни отношения.

Миналата есен Тодор Давидов – Гринго беше осъден на 1 година затвор в Германия заради нанесен побой над свой братовчед, който живее в Берлин. Мачото излежава присъдата си в немски затвор, а веднъж месечно има право на целодневно свиждане. Заради това Софка често лети до Германия. Гринго ще излезе от пандиза през октомври. Зад решетките обаче той си живеел като бей – непрекъснато получавал колети от Софка.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 23 гласа.

Свързани новини