Отидете към основна версия

8 011 34

Мъж забремени три свои служителки и отказа да признае децата

  • италианец-
  • служителки-
  • бременна-
  • деца-
  • бащинство-
  • връзки

Съдебният процес по случая ще започне в Касино на 21 септември

Снимка: Shutterstock

32-годишен мъж, който има фирма в Сора, в провинция Фрозиноне, Италия започнал три връзки със свои служителки, след което те забременели. Мъжът обаче отказал да признае децата, пише La Repubblica, предава vesti.bg. Една от жените сега отправя призив: "Бъдете внимателни, не позволявайте да ви вземат на подбив".

Съдебният процес по случая ще започне в Касино на 21 септември и в него обвиняемият ще трябва да се яви в съда, за да признае бащинството на първото дете.

Това се е случило, съобщава Corriere, в Campoli Soccorso, компания, която си сътрудничи с ASL Frosinone и има тридесет служители, разпределени на три места: в Атина, Рим и Камполи. Ръководителят започва трите връзки последователно. Първата служителка забременяла, но след няколко месеца била последвана от втората.

Двете деца са родени в рамките на няколко месеца едно след друго, между януари и юни.

32-годишният работодател не пожелал да признае бащинство, не пожелал да се подложи на ДНК тест, нито да допринася за издръжката. Междувременно той се обвързал с трета служителка, а тя последвала тяхната съдба. Детето трябва да се роди през октомври.

Междувременно жената от първата му връзка се е обърнала към съда, за да бъдат признати правата на сина ѝ, да бъде признато бащинството и се обърнала и към другите две жени: "Внимавайте, не се подвеждайте. Направете същото като мен."

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 23 гласа.

Свързани новини