Отидете към основна версия

3 119 12

Кой ще е новият Джеймс Бонд?

  • джеймс бонд-
  • агент 007-
  • роля-
  • актьор

За ролята са спрягани дори имената на Леонардо Ди Каприо и Брад Пит

Снимка: Shutterstock

Поредицата за най-известния агент Джеймс Бонд със сигурност ще продължи, но работата по новия филм върви с много бавни темпове.

Последният филм от поредицата излезе през 2021-а година под името "Смъртта може да почака". Продукцията и нейната премиера беше отлагана неколкократно заради коронавируса и дори се наложи и презаснемането на част от сцените, припомня trafficnews.bg.

Филмът беше и последен за Даниел Крейг, който заяви категорично, че няма да се връща в ролята на агента. Крейг изигра Бонд в пет филма от поредица и само Роджър Мур и Шон Конъри имат повече от него.

Кастинг режисьорът на филмите за Бонд - Деби Макуилямс заяви, че искрено се забавлява на слуховете за новия Джеймс Бонд. В пространството се завъртяха имената на над 30 актьора, а букмейкърите приемат и залози кой ще е новият Бонд.

Предложенията са от Хенри Кавил, Том Харди, Идрис Елба и дори до наглед невъзможните Брад Пит и Леонардо Ди Каприо.

Засега най-упорито се върти името на актьора Арън Тейлър Джонсън, който се вписва идеално в представите за агент 007 в младите му години, британец и с привлекателна външност.

Макуилямс, която работи за продукцията от 1981г. заяви, че на този етап обаче не са водени преговори с нито един актьор за ролята.

Продуцентите Барбара Броколи и Майкъл Уилсън заявиха през миналата година, че няма да бързат с избора за нов Джеймс Бонд, защото това е трудна и тежка задача и не искат да правят грешки.

Доста е вероятно новият Джеймс Бонд да бъде обявен чак в края на годината или в началото на следващата 2024-а. Новият филм от поредицата ще излезе най-рано през 2025-а година.

Предвид това, че филмът ще е под номер 26 в поредицата няма да е изненадващо и той да излезе през 2026-а година.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.

Свързани новини