Отидете към основна версия

4 462 38

Алла Пугачова хитро се подигра на Кремъл (СНИМКА)

  • алла пугачова-
  • певица-
  • путин-
  • русия-
  • кремъл-
  • шега

Звездата показа с тънък хумор, че не съжалява за решението си да се опълчи на кремълския режим

Снимка: Shutterstock

Музикалният критик Артемий Троицки разказва, че на 15 април е поздравил приятелката си Алла Пугачова за рождения ѝ ден.

Любопитното е, че певицата отговори на пожеланията му по доста оригинален начин, пише УНИАН, цитирани от "Фактор"

Примата му изпрати своя снимка, като към нея добави четиристишие, в което много оригинално осмива режима на Путин с цялото му "величие", което се оказа пълно "двуличие".

"Няма нищо срамно да стоиш на "срамния“ стълб: във времена, в които доминира двуличието, това те прави значим“, пише Пугачова.


Разбира се, примадоната не посочва директно за какво говори. Певицата осмива режима в Кремъл фино, по един присъщ само за нея маниер.
Ироничното стихче е свързано с нейна снимка, публикувана от Троицки в Twitter. На нея певицата позира с младежки кецове, светли дънки и стилна карирана риза. Примата носи и снежнобяло дънково яке, с което е "гушнала" "позорния стълб“. На фотото може също така да забележите, че Пугачова е снимана без никакъв грим.

Припомняме, че популярната руска певица и нейният спътник в живота са едни обявени за врагове на Русия заради това, че се разграничиха ясно от кремълската политика относно инвазията в Украйна. Тя и Галкин напуснаха Русия малко след началото на войната и заживяха в Израел.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 30 гласа.

Свързани новини