Отидете към основна версия

4 965 9

Ема Уотсън разкри пикантни подробности за интимния си живот

  • ема уотсън-
  • интимен живот-
  • садомазохизъм-
  • ролеви игри

Актрисата е почитателка на садомазохизма, сексуалните фантазии и ролевите игри

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Една от най-популярните актриси в света Ема Уотсън, добила известност с ролята си на Хърмаяни Грейнджър във филмовата поредица за Хари Потър, наскоро даде обширно интервю за списание Vogue, в което разкри пикантни подробности за интимния си живот.

В него 33-годишната Уотсън сподели, че за нея е много важно да има сексуални отношения при взаимно съгласие, защото в противен случай "това не е истинска връзка". Тя обясни също така, че по никакъв начин гледа да не обвързва сексуалния си живот с ежедневието, тъй като това са две напълно различни неща.

След това обаче английската актриса истински шокира феновете си, разкривайки, че е почитателка на садомазохизма, сексуалните фантазии и ролевите игри със строги господарки.

Уотсън призна откровено, че тези неща ѝ доставят удоволствие и максимално задоволяване. По думите ѝ именно по този начин е установила какво иска да изпитва по време на секс.

В този контекст тя допълни, че е страстна любителка на т.нар. kink секс, практикуван от хора, които са напълно свободни от предразсъдъци и които желаят да сбъднат своите сексуални фантазии и да изпитат нови усещания.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини