Отидете към основна версия

7 758 18

Участник в "Стани богат" призна за голям гаф

  • куиз-
  • знания-
  • стани богат-
  • гаф-
  • грешка-
  • въпрос

Грешката на Даниел му беше върната от съдбата

Нещо много рядко срещано се случи в "Стани богат“. Даниел Иванов призна, че е допуснал голям гаф още преди да стъпи в студиото на куиз играта. Той е бил жокер на бивша участничка, но я е подвел с отговора. Именно за това призна, че участва.

"От една страна мотивацията ми е чисто човешка, а другата е чисто финансова. Но не в себичната част, а в това, че след предаването с Рали се чухме и та ми каза, че е искала да спечели конкретна сума, до която не е стигнала, защото съм я подвел. Аз сега ще изкарам сумата, за да ѝ я дам“, каза той.

Даниел стигна до въпрос за 2000 лева, заключвайки сумата като втора сигурна.

"Съпругата ми ми каза, че щом използвам един жокер, трябва да заключа след това сумата“, каза още Иванов, цитиран от Блиц.

На следващия въпрос обаче се случи нещо рядко срещано.

"На кой гръцки остров се намира един от центровете на Минойската цивилизация – Кносос?“, го попита Михаил Билалов, а опциите бяха Корфу, Родос, Кипър и Крит.

Мъжът, който ръководи компания за дигитален маркетинг, разкри, че няма как да е Кипър, но все пак не знае отговора. Затова помоли за жокер "Помощ от публиката“.



Тук се случи нещо доста рядко срещано в предаването – гласовете на зрителите в студиото като проценти бяха изключително близки – 25, 31, 20 и 24. Тук Иванов избухна в смях и се хвана за главата. Даниел тогава реши да се подсигури и с третия си жокер – "50:50“, целейки да си гарантира някаква по-сериозна сума, за да се реваншира пред участничката, която е изгубила заради него.

Компютърът елиминира първите два варианта, а Даниел избра Родос. Това обаче се оказа грешен отговор и така той си тръгна с едва 500 лева от предаването.

При играта на следващата участничка в шоуто за знания водещият Михаил Билалов реши да се пошегува.

"Публиката тази вечер не е в добра форма", каза той. И така я притесни преди рекламния блок дали правилно се е доверила на хората в студиото. В случая при нея се оказа, че публиката е дала верен отговор.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.

Свързани новини