Отидете към основна версия

2 339 0

Дейвид Бекъм разкри единственото нещо, от което се срамува (СНИМКИ)

  • дейвид бекъм-
  • съжалява-
  • прическа-
  • визия-
  • нелсън мандела-
  • плитки

Най-голямото угризение на бившия футболист е неподходяща прическа

Снимка: БГНЕС/ EPA

Дейвид Бекъм е от онези мъже, които не се страхуват да изпробват различни визии по време на публичната си кариера. Той никога не се е страхувал да експериментира с косата си - от конска опашка до побеляла руса коса.

Въпреки това 48-годишният бивш футболист разкри единствената прическа, за която съжалява - тази, която носеше преди срещата си с Нелсън Мандела през 2003 г., предава vesti.bg.

Спортистът реши да си направи плитки по време на почивка във Франция, но съжали за решението си, когато се срещна с покойния южноафрикански политик, признавайки, че днес това би било определено като "културно присвояване".

"Беше трудно, но за семейството ми беше по-тежко, отколкото за мен", казва той.

"Опитвам се да не изпадам в емоции, но именно това ме притесняваше повече от всичко останало. Спомням си как дядо ми ми се обади и каза: 'Дейвид, на вратата ми чукат хора, които казват, че си разочаровал цялата страна и цялото си семейство, какво да кажа?"

"Не можех да шофирам из Лондон. Не можех да се разхождам из Лондон. Не можех да ходя по ресторанти. Не можех да ходя по барове. Дори приятелите ми не искаха да излизат с мен. Те знаеха, че ще бъда унижаван. Ако спирах на светофара, хората удряха или плюеха по колата ми. Тези неща ми се случваха ежедневно в продължение на няколко години".

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини