Отидете към основна версия

3 394 27

След 6 години брак: Рики Мартин и съпругът му се развеждат

  • рики мартин-
  • джуан йосеф-
  • развод-
  • деца

Двамата остават в добри отношения, в името двете им децата

Рики Мартин и Джуан Йосеф се развеждат след 6-годишен брак, предаде Асошиейтед прес и БТА, като цитира съобщение на двойката.

"От известно време обмисляме да променим връзката си и ... решихме да сложим край на брака си с любов, уважение и достойнство за нашите деца", написаха те в Инстаграм. Публикацията беше споделена на испански език в профила на Мартин и на английски в този на Йосеф.

От екипа на Рики Мартин потвърдиха новината пред Асошиейтед прес. Повече подробности не бяха предоставени. Списание "Пийпъл" първо съобщи за развода.

Рики Мартин (51 г.), изпълнител на испаноезични и англоезични хитове като "Livin' la Vida Loca", "She Bangs", "La copa de la vida" и "Vente pa' ca", е носител на две награди "Грами" и четири латиноамерикански отличия "Грами". Той се изявява и като и актьор.

Джуан Йосеф (38 г.) е шведски изпълнител от сирийски произход.

"Най-голямото ни желание сега е да продължим да имаме здрава семейна динамика и връзка, основана на истинското ни приятелство, докато отглеждаме децата си заедно", пишат Мартин и Йосеф.

Мартин и Йосеф сключиха брак в края на 2017 г. По това време пуерториканският певец вече беше баща на близнаците Матео и Валентино, които ще навършат 15 години през август и са родени от сурогатна майка.

Йосеф и Мартин имат още две деца заедно - 4-годишната дъщеря Лусия и син Рен, който е 3 години.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 16 гласа.

Свързани новини