Отидете към основна версия

3 102 13

Какво се случва със здравето на 88-годишната Бриджит Бардо?

  • здраве-
  • бриджит бардо-
  • актриса-
  • влошено здраве-
  • дишане-
  • спешна помощ

Спасителен екип се е отзовал на сигнал в дома на звездата

Снимка: БГНЕС/ EPA

Притеснителни новини за Бриджит Бардо съобщиха френските медии. Наложило се е спасителен екип да посети дома ѝ заради здравословен проблем. Екип пожарникари е пристигнал в къщата ѝ в Сен Тропе, сложили са ѝ кислородна маска и са останали известно време за наблюдение на състоянието ѝ.

Съпругът на филмовата икона Бернар Д'Ормал призна за местния вестник Var-matin, че Бардо е "изпитвала трудности с дишането около 9 сутринта" вчера. "Беше по-зле от обикновено, но не е губила съзнание."

"Пулсът ѝ е добър, сърцето ѝ е добре и кръвното налягане - също, но нещата са още крехки", уточни той, допълвайки, че от няколко дни 88-годишната Бардо се е оплаквала от жегата на Лазурния бряг, пояснява в. Сега.

През март т.г. френското издание France Dimanche написа, че Бардо е била хоспитализирана и е прекарала в реанимация няколко дни заради "сериозна дихателна недостатъчност." Тази информация бе категорично отречена от филмовата звезда, която дори публикува ръчно написано опровержение в Туитър.

Бриджит Бардо е една от най-прочутите артистични икони не само във Франция, но и в целия свят. Киноактриса, секссимвол на 50-те и 60-те, модел, певица, тя се оттегли завинаги от развлекателната индустрия, преди да навърши 40 - през 1973 г. Дори отказва да приеме присъденият ѝ през 80-те Орден на почетния легион. В по-късна възраст се изявяваше под светлината на прожекторите единствено като защитник на животните.

Само няколко дни преди новината за здравословните ѝ проблеми, Бардо отдаде трогателна почит на Джейн Бъркин, която почина в неделя. "Неделя, 16 юли, много тъжно. Аз съм много тъжна. Джейн си отиде. Когато си толкова красива, толкова свежа, толкова спонтанна, с глас на дете, нямаш право да умреш. Тя остава завинаги в сърцата ни", написа тогава Бриджит.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини