Отидете към основна версия

3 567 18

Ограбиха Грета Ганчева на морето

  • грета ганчева-
  • кражба-
  • грабеж-
  • джебчии-
  • певица-
  • актриса-
  • свети влас

Деца-джебчии обрали звездата, докато била в супермаркет в Свети Влас

Лоша изненада за 80-годишния си юбилей е получила Грета Ганчева. Певицата и актриса била обрана посред бял ден не къде да е, а в елитния ни морски курорт Св. Влас. Изпълнителката на „Балалайка“ била преджобена, докато пазарувала в супермаркет на родното Сен Тропе, а джебчиите успели да свият мобилния ѝ телефон, както и портфейла ѝ с всички пари, документи и дебитни карти, пише Флагман.

Най-абсурдното в неприятната за Грета ситуация било, че всъщност кражбата била извършена от невръстни деца. Певицата разказва, че между щандовете в магазина група малки дечица я попитали на развален руски език дали би се преместила, за да се разминат. Тя откликнала положително, но те започнали да се бутат в нея. Едва отивайки на касата на магазина, установила, че била ограбена. През това време обаче малките джебчий си плюли на петите и офейкали. Ганчева се ужасила, че не може да си плати покупките. Веднага потърсила съдействие от управата на магазина, които обещали, че чрез камерите за видеонаблюдение ще се опитат да установят самоличността на крадците и така да ги открият.

Естрадната легенда, която прекарва цялото лято на Българското Черноморие, където от години има апартамент, не позволила неприятната случка да помрачи настроението ѝ по повод 80-годишния ѝ юбилей. Кръглата годишнина на 15 юли тя отбелязала с празненство в луксозен морски ресторант в компанията на дъщеря си, внука си и верни приятели.

„Леле колко много години! Просто не мога да повярвам мои ли са! Но с радост и гордост ги приемам. Скъпи мои 80-годишни българи и българки, влязох с гордост в нашето 80-годишно семейство. Пътят ни беше понякога трънлив, но явно всички сме се справили с тези тръни и ето ни сега горди пред света! Аз просто не разбрах кога минаха тези години. Труден, трънлив път, но съм щастлива, че още продължавам да работя. Не помня да съм оставала без работа. Тоест без песен и без роля. Не знам кой го е казал това, но от много работа не се забогатява, а се обогатява. Работа, работа и тъй като последните 12 години пея само за деца, а те са бъдещето на света – нахлувам щастлива в това бъдеще“, коментира навръх личния си празник бившата съпруга на Емил Димитров.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.

Свързани новини