Отидете към основна версия

6 672 19

Мира Добрева коментира скандала с Тото и Тити Папазов (ВИДЕО)

  • мира добрева-
  • тото-
  • тити папазов-
  • скандал-
  • насилие над жени

Случаят с обезобразеното 18-годишно момиче от Стара Загора предизвика бурни дебати в социалните мрежи

Скандалният разговор в подкаста на Тото от "СкандаУ" между него и Тити Папазов предизвика бурна вълна от реакции, а на рапъра, в крайна сметка, му се наложи да се извинява публично за стореното.

В разговора Тити Папазов признава как преди години хванал жена си в изневяра и решил за наказание да ѝ обръсне косата. Тази ситуация, сложена до актуалната с 18-годишната Дебора, обезобразена по особено жесток начин с макетно ножче, звучи стряскащо. Ето как реагира на това и Мира Добрева, която пусна видео, в което коментира не само този случай, но и разговаря с инфлуенсърка от Стара Загора, за която стригането на коси изобщо не се оказа изненадващо.

"Агресията в социалните мрежи, макар самата аз да не съм потърпевша, е поразяваща. Хората са толкова готови да осъждат, без изобщо да знаят какво стои за едно действие или бездействие на определена известна личност. Ето, случая с Тити Папазов и Тото - един случай, който не съм гледала за съжаление. Вече този клип не може да се види. Видях, че Тото се извини. Но когато си на живо ти не винаги реагираш по най-адекватния начин. Още повече, че в този подкаст там се пие, предполагам, че алкохола отпуска задръжки, които иначе човек не би допуснал, ако е в трезво състояние.

Не, че се изправям тук, за да бъда защитник на един или друг човек, но разбирам защо Тото не е могъл да реагира на момента и днес му се наложи да се извинява. Но не разбирам как може Тити Папазов да разказва тази история - как е обръснал главата на едно момиче, като пример и героиство. Как може един човек на такава възраст, с едни такива големи постижения за българския баскетбол, да се смее на това нещо. Озадачаващо е и искрено се надявам да е просто човешка грешка, недомислица, а не начин на мислене. Искрено се надявам да няма такъв пример оттук нататък"
, споделя тв водещата.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 22 гласа.

Свързани новини