Отидете към основна версия

3 669 17

Фен на Жоро Игнатов от "Съдебен спор" си татуира лицето му (СНИМКА)

  • жоро игнатов-
  • съдебен спор-
  • татуировка-
  • предаване-
  • шоу-
  • нана гладуиш

Репортерът се похвали, че негово лице вече краси крака на фен на съдебното предаване

Макар да е любимец на българската телевизионна аудитория, определено не искате никога този човек да звънне на вратата ви. Говорим именно за култовия репортер от "Съдебен спор" Жоро Игнатов.

Фен на предаването не само, че не се плаши от лика на репортера ами и го увековечи на крака си. За това се похвали самия Игнатов в социалните мрежи, където публикува снимка с татуировката и с типичното си чувство за хумор написа под нея: "Някой ме е татуирал на крака си. Скоро и на други места"

Именно Игнатов е човекът, който избира казусите, събира материалите по тях и се среща с двете страни по съдебния спор в особено напечени ситуации. Жоро е уважаван юрист и успява компетентно да разисква всевъзможни войни, с които обикновено е пълно предаването, предава actualno.com.

От септември култовото съдебно риалити се завръща в ефир за 14-ия си сезон, което заедно с високия зрителски интерес, е постижение, с което малко други телевизионни предавания могат да се похвалят. Водеща отново ще бъде обичаната Нана Гладуиш въпреки желанието ѝ в последното време да се оттегли от екрана. Нана иска да се посвети на тенис кариерата на сина си и да пътува с него възможно най-често по състезания, но зрителите настояват за нейното присъствие. Тя ще се редува с новото попълнение в екипа Десислава Тасева.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.

Свързани новини