Отидете към основна версия

2 126 14

Печенката стана световен шампион по бийтбокс за втори път

  • печенката-
  • бийтбокс-
  • шампион-
  • титла-
  • световен шампион

Тя споделя, че 11 месеца се е подготвяла за състезанието

Адриана Пламенова Николова - Печенката стана за втори път световен шампион по бийтбокс. Младата музикантка и виртуоз от Плевен по уникалното свирене с уста, наподобяващо музикални инструменти, сама съобщи за покорения нов връх в профила си в социалната мрежа.

"Направих го за втори път!!! Двукратен световен шампион по бийтбокс. 11 месеца от живота ми преминаха в подготовка. С доста лишения и дисциплина (без биричка и мазна храна), без социален живот (за което много се извинявам на близките си...надявам се да ми простите, но предпочетох да запазя в тайна това предизвикателство). Ще излъжа, ако кажа, че не ме беше страх. Беше ме и то много, но исках с това си "приключение" да докажа на всички мои ученици, които все мрънкат колко им е трудно, че няма невъзможни неща, стига да ги пожелаеш истински", написа във Фейсбук Печенката.

"Благодаря на всички, които направиха пътя ми по-лек (те си знаят кои са...ДА, ЩЕ ПОЧЕРПЯ). Първия път се зарекох, че няма да си причиня тази "утрепия" отново. Сега пак се заричам...НИКОГА ПОВЕЧЕ", добави още тя.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.

Свързани новини