Отидете към основна версия

2 883 14

Елизабет Хърли впечатлява в рокля с деколте до пъпа (СНИМКА)

  • елизабет хърли

Красавицата изглежда зашеметяващо дори и на 58 години

Британската звезда Елизабет Хърли привлече доста внимание с тоалет от последните дни.

Красавицата изглежда зашеметяващо дори и на 58 години, а много девойки могат само да ѝ завиждат. Английската актриса има атлетично телосложение, плосък корем и стегната кожа.

По лицето ѝ няма кой знае какви промени, настъпили с възрастта и е направо невъзможно да се повярва, че звездата е на почти 60 години, пише jenata.blitz.bg.

Хърли много харесва себе си и тялото си и не се притеснява да го показва в целия му блясък, залагайки на провокативни визии. Ето защо освен това в социалните мрежи в профила ѝ могат да бъдат забелязани много снимки от почивките ѝ, понякога с много изрязани бикини.

За светски събирания Хърли не обича да залага на бабешки тоалети, а точно обратното. Залага на дръзки и провокативни рокли, които са меко казано доста разголени. Именно така се появи и на събитие през последните дни. Те бе заложила на алена рокля с много дълбоко деколте и безкрайна цепка по бедрото.

Звездата от „Клюкарката“ украси деколтето си с диамантена висулка във формата на сърце, а на ушите ѝ се вееха големи обеци. В този си вид Елизабет събра много погледи, тъй като гърдите ѝ буквално сякаш щяха да изпаднат от тесния тоалет.

Често феновете питат Хърли как успява така добре да поддържа тялото си, но всичко е плод на правилно хранене и редовни тренировки.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.

Свързани новини