Отидете към основна версия

17 108 90

Кирил Петков прекарва ваканцията си на българското Черноморие (СНИМКИ)

  • кирил петков-
  • ваканция-
  • отпуска-
  • черноморие

Това става ясно от публикувани снимки в профила му във Facebook

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков е избрал родното Черноморие за лятната си ваканция. Това става ясно от публикувани снимки в профила му във Facebook.

"Има много хубави места по света, но наистина никъде не се чувствам по-добре, отколкото на българското Черноморие. С цялото семейство, хубава книга на плажа и кайтсърф е рецептата за прекрасна почивка", написа бившият премиер.

Петков прекарва отпуската със семейството си - съпругата си и двете им дъщери.

От снимките става ясно, че Петков се е отдал на четенето на плажа, избраното заглавие е "Естествен роман" на Георги Господинов.

Оказва се, обаче че бившият премиер е имал и неприятна случка по време на отпуската си. За това разбираме от публикация във Фейсбук на Атанас Русев от групата "ДА ЗАПАЗИМ КОРАЛ!", който е написал следното:

Днес съм доволен, защото изпълних гражданския си дълг. На плажа видях кирил петков и отидох, и му казах в очите, че е ПРЕДАТЕЛ. Че не направи абсолютно нищо за Природата на България, за пясъчните дюни, за горите, за това че изпра и стана неделима част от онези, срещу които протестирахме години наред и наричахме мафия по протестите... На което той отвърна, че съм капут и тъпак. . Толкова си може. По-натам няма да пресъздавам "разговора" с този самозабравил се наглец (под надзора на гардовете му от НСО), но изобщо не мога да проумея как подобен някога е бил премиер на България.

(по-хубавата снимка е от плаж Корал през пролетта, БЕЗ кирил петков на нея ...)

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 75 гласа.

Свързани новини