Отидете към основна версия

2 648 6

НАСА се изсмя на твърденията, че има космически кораби на извънземни (ВИДЕО)

  • нло-
  • извънземни-
  • наса-
  • директор-
  • космически кораб

Директор на лаборатория на НАСА коментира изслушванията пред Конгреса на САЩ относно съществуването и откриването на извънземни космически кораби

Снимка: Shutterstock

Лори Лешин, директор Лабораторията за реактивни двигатели (JPL) на НАСА се изсмя и отговори отрицателно на въпрос за съществуването на извънземни космически кораби.

"Виждали ли сте космически кораби, направени от разум извън тази планета?", попита репортер от базираната във Феникс телевизия Fox 10.

"Категорично не", отговори Лешин, смеейки се и поклащайки глава. "Не."

Директорът на НАСА беше попитана за нашумелите наскоро изслушванията на следователи в Конгреса по темата за НЛО. Според бивш офицер от разузнаването правителството на САЩ прикрива доказателства за извънземни НЛО, които са се разбили на Земята, пише dir.bg.

Въпреки, че отхвърля тези твърдения, за които липсват доказателства, Лешин смята, че извънземни форми на живот най-вероятно има. "Една от най-големите ни амбиции в JPL е да намерим живот другаде", каза тя пред Fox 10. "Опитваме се да изследваме всякакви места в нашата слънчева система и извън нея, където може да има живот."

"Ако сте учен, най-големият въпрос, който можете да зададете, е "Сами ли сме във Вселената?", продължи Лешин. "На ръба сме на получаването на отговор."

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.

Свързани новини