Last news in Fakti

22 Август, 2023 10:32 2 610 6

НАСА се изсмя на твърденията, че има космически кораби на извънземни (ВИДЕО)

  • нло-
  • извънземни-
  • наса-
  • директор-
  • космически кораб

Директор на лаборатория на НАСА коментира изслушванията пред Конгреса на САЩ относно съществуването и откриването на извънземни космически кораби

НАСА се изсмя на твърденията, че има космически кораби на извънземни (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Лори Лешин, директор Лабораторията за реактивни двигатели (JPL) на НАСА се изсмя и отговори отрицателно на въпрос за съществуването на извънземни космически кораби.

"Виждали ли сте космически кораби, направени от разум извън тази планета?", попита репортер от базираната във Феникс телевизия Fox 10.

"Категорично не", отговори Лешин, смеейки се и поклащайки глава. "Не."

Директорът на НАСА беше попитана за нашумелите наскоро изслушванията на следователи в Конгреса по темата за НЛО. Според бивш офицер от разузнаването правителството на САЩ прикрива доказателства за извънземни НЛО, които са се разбили на Земята, пише dir.bg.

Въпреки, че отхвърля тези твърдения, за които липсват доказателства, Лешин смята, че извънземни форми на живот най-вероятно има. "Една от най-големите ни амбиции в JPL е да намерим живот другаде", каза тя пред Fox 10. "Опитваме се да изследваме всякакви места в нашата слънчева система и извън нея, където може да има живот."

"Ако сте учен, най-големият въпрос, който можете да зададете, е "Сами ли сме във Вселената?", продължи Лешин. "На ръба сме на получаването на отговор."


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    26 2 Отговор
    Те така се изсмяли и на твърдението, че Земята се върти ❗
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    26 3 Отговор
    Аз се смея пък на твърдението, че САШтиянци преди половин век, с най-модерните тогава компютри, по-слаби от днешния ми телефон и с допотопни, за днес, материали
    СА ПЪТУВАЛИ НА
    2 × 400 000 км ,
    а сега нямат желание да ходят на Луната ❗❗❗
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ТИР

    20 0 Отговор
    Така би се изсмяли ако им кажем че в България има градове без болници и села без магазини,,,
  • 5 Стършел

    15 2 Отговор
    Аз мисля, че е абсолютно невъзможно да сме сами в необятната Вселена! Въпрос на време е да се докаже.
  • 6 ганю

    0 0 Отговор
    това е трака ала е вярно че Сащ са окрали и извънземните даже
    демократично им свили корабите
    я им наложете санкции