Отидете към основна версия

2 304 11

Пиперливи шеги си разменяха Рачков и Криско в "С Рачков всичко е възможно"

  • димитър рачков-
  • криско-
  • с рачков всичко е възможно-
  • шоу-
  • предаване-
  • шеги

Водещият не пропусна възможността да се подиграе с родните политици

И снощното издание на шоуто на Димитър Рачков не мина без опасни шеги и пиперливи закачки, както от страна на водещия, така и от обиграните му вече гости. Един от тях, който впрочем често присъства в студиото на "С Рачков всичко е възможно" и е близък приятел на Митко Рачков, бе Криско.

Малко след представянето на участниците в този епизод и преди анонсирането на първата игра, Криско се издъни и накара публиката да повтаря след него част от концепцията на „Като две капки вода“.

„Обърках се, какво да направя“, оправда се рапъра, а Рачков бързо му върна топката:

„Е, теб Маги навсякъде те кани затова“, каза той, визирайки продуцента на хитовите програми на Нова телевизия - Маги Халваджиян.

„Да, пълня само дупки“, не му остана длъжен Криско.

Малко по-късно пък Димитър Рачков изби рибата с пиперлива шега за родните политици. Той директно ги нападна със смешката си и успя да предизвика смях и лек смут, както сред участниците в „С Рачков всичко е възможно“, така и сред публиката в студиото.

„Според вас правилно ли е на депутатите да им плащат повече отколкото на актьорите в останалите театри“, запита той и всички избухнаха в смях. Все пак реши да не дълбае в шегата и набързо смени темата с новата игра в шоуто, която нямаше нищо общо в крайна сметка с майтапа му.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.

Свързани новини