Отидете към основна версия

7 432 25

28-годишна за 70-годишния си съпруг: Той е любовта на живота ми (ВИДЕО)

  • мъж и жена-
  • брак-
  • дядо-
  • златотърсачка-
  • разлика във възрастта

Двамата са се открили в сайт за запознанства преди седем години

28-годишната Джаки се наложи да защити връзката си с „любовта на живота ѝ“ – Дейв, заради огромната разлика във възрастта им.

Докато тя е само на 28 г., нейният избраник е на 70 г. и разликата от 42 години провокира смут в социалните мрежи, а някои са убедени, че това е дядо ѝ.

Да, разликата между нас е 42 години, но това няма никакво значение за нас. Ние се обичаме и това е най-важното. Той не е дядо. И според мен трябва по-внимателно да подбирате думите си, защото всички някой ден ще остареем. Ако не можете да кажете нещо мило на хората, по-добре си гледайте работата, декларира Джаки пред в-к „Сън“.

@dave_jackie2818 I’m so Lucky to have you #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #lovedontjudge ♬ I Get to Love You - Acoustic - Mysha Didi

Двамата са се открили в сайт за запознанства преди седем години и започналият тогава като невинен чат прераснал в сериозна връзка.

Някои потребители са на мнението, че младата филипинка се е омъжила за 70-годишния американец по финансови подбуди и че тя всъщност е „златотърсачка“. На тези критики Джаки отвръща, че това не е вярно и че дори плаща част от сметките в домакинството.

Влюбената двойка често публикува клипчета в ТикТок, за да демонстрира колко щастлива е тяхната връзка, въпреки недоумението и неодобрението на социалните мрежи.

@dave_jackie2818 Have a nice weekend #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #lovedontjudge #weekendvibes ♬ Lệ phải phai long b - DJ Chiêu NT ✅

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.

Свързани новини